Unod a diszkókat, bárokat, szórakozóhelyeket? Újszerűen ismerkednél meg új partnereddel? Nem tudod hova menj az első randin? Semmi gond, hiszen az amerikai életmód- és párkapcsolati tanácsadók természetesen erre is komplett, abszolút trendi listával rendelkeznek – ezúttal fiúknak.

10. Táncóra. A legtöbb szingli lánnyal biztosan itt lehet találkozni, ráadásul egyből párba is állítanak benneteket.
9. Borkóstoló. Az egyszerű bároknál kellemesebb atmoszféra, intimebb hangulat, de előtte érdemes kicsit képbe kerülni.
8. Kutyasétáltatás. A parkok tele vannak kutyás lányokkal, és ha szereted az állatokat, akkor a beszédtémával sincs gond.
7. Meetup csoportok. Az azonos érdeklődésű online közösségek által szervezett offline találkozó is egy amerikai őrület, de itthon is körbenézhetünk (pl. csoportok Budapest körül). DE: Ha ez nem elég, nézzünk körbe a Facebookon (pl. induljunk el hasonló érdeklődésű barátaink nyomán) olyan kulturális, sport, vagy spontán rendezvények után, ahol kellő számú érdeklődő regisztrált már.
6. Művészeti séták. Tavasszal beindulnak a különféle múzeum és városnéző csoportok, tematikus séták, ha valaki kimondottan a művészi vénájú lányokat kedveli. De alternatív, romkocsmás stb. városnézésre is sok lehetőség van.
5. Színjátszó kurzusok. Itt aztán hivatalosan is flörtölhetünk, de ehhez az kell, hogy érezzünk magunkban egy kis exhibicionizmust. Akár még rejtett tehetségünk is előbújhat. Érdemes körbenézni esetleg itt.
4. Fitness órák. Sportosak előnyben, kell a jó kondíció, nehogy szégyenben maradjunk leendő partnerünk előtt.
3. Önkéntesség. Akik a szociálisan érzékeny, társadalmilag aktív nőkhöz vonzódnak, azoknak az Önkéntesség Éve kiváló alkalom az ismerkedésre. Itt érdemes magunknak ügyet keresni.
2. Speciális túrák. Ha a hegymászás, a búvárkodás vagy a bunjee jumping szerelmese vagy és ezt leendő párodtól is elvárod, akkor nem kell mást tenni, mint befizetni egy hasonszőrűek által szervezett utazásra, túrára.
1. Közösségi média. Ha nem akarsz kilépni az internet világából, akkor a népszerű közösségi oldalak minden bizonnyal összehoznak a hasonló érdeklődésű hölgyekkel. De ha ezeket a sorokat olvasod, akkor ezt biztosan tudod…

(további tippek érdeklődőknek: Double Your Dating)