Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fesztiválozz pénz nélkül!

A mai mínusz egyedik nappal kezdetét veszi és egészen vasárnapi g dübörög az ország vezető és Európa egyik legnagyobb fesztiválja a Sziget. Mi egyetlen apró részletre szeretnénk felhívni figyelmetek, ami bár látszólag nem nagy változás mégis jelentősen befolyásolja a szigetlakók mindennapjait. Ez pedig nem más, mint a fesztiválkártya.

Ez az eszköz egy érintés nélkül működő mágneskártya, ami a készpénzes fizetést hivatott felváltani. A működése igen egyszerű: a kiváltott kártyát a fesztivál területén elhelyezett számos feltöltőponton keresztül tölthetjük fel készpénzes vagy bankkártyás fizetéssel. A benti kereskedőknél, kocsmáknál pedig már csak a kártyánkat kell elhúzni a leolvasókészülék előtt és már fizettünk is. A trendi stábjának az idei Balaton Soundon már volt szerencséje kipróbálni a kártyát. Tapasztalataink egyértelműen pozitívak. Kellő számú feltöltőpont áll rendelkezésre, hogy a segítőkész alkalmazottaknak és az egyszerű technológiának hála szinte várakozás nélkül sorra kerüljünk. Ha pedig az egyenlegünk egyszer feltöltöttük, nem kell többé készpénzzel bajlódnunk. A kártya nem csak a kocsmákban történő sorban állást rövidíti le lényegesen, de különösen nagy segítséget nyújt ha a pulttól 4 korsó sörrel a kézben szeretnénk távozni...

 

 

A technológia ráadásul nem csak kártya formában érhető el. Akik biztosak szeretnének lenni benne, hogy virtuális egyenlegüknek nem kél lába azt egy szuper trendi Sziget-dizájnú órára is tölthetik pénzüket. Ezzel a fizetés ugyanúgy történik ráadásul a pontos idő ismeretében még kedvenc koncertünket sem késsük le soha.

 

Ha tetszett a cikk kövess minket Facebookon is!

0 Tovább

Retró órák, kicsit másképp

Nem olyan nagy újdonság, hogy a retró-láz nem csak az öltözködési trendeket hódította meg, de a kiegészítők terén is visszatértek a tervezők az elmúlt évtizedek jól bevált hagyományaihoz. Természetesen így a csuklókra is visszaköltöztek a '70-'80-as évek digitális óráinak dizájnjai.

A Timex most azonban egy új adalékot adott a régóta népszerű recepthez és egészen van kollekcióval rukkolt elő. A Timex 80 Metal Print Collection névre keresztelt szett egészen vadító külsőt kölcsönzött az óráknak.

 

A különleges technikával megmunkált és csak kiemelt forgalmazóknál kapható rozsdamentes acél órapántok törzsi-szafaris dizájnú festést kaptak. Ezek köz természetesen megtalálható a manapság elengedhetetlen leopárd- és zebraminta, valamint az afrikai és polinéz szőttesekre és fafaragványokra hajazó sorminták. Mindezek persze a 21. századnak megfelelő rikító színekben.

Emellett az órák nem mutatnak fel túl sok technikai újítást: digitális számlapon, stopperen, ébresztőn, dátumkijelzőn és háttérvilágításon kívül nem tartalmaznak egyebet. Igaz ugyanakkor, hogy a felhasználók többségének ez ugyanúgy elég, mint 1974-ben volt.

0 Tovább

Keressük Budapest legtrendibb szórakozóhelyét, éttermét, kávézóját és fitnesztermét

A Trendi blog a postr-n folyamatosan beszámol a nagyvilág újdonságairól és érdekességeiről. Most úgy döntöttünk, hogy a saját házunk táján, közelebbről Budapesten is körbenézünk, és a Trendi blog a Taxi4-gyel karöltve megkeresi Budapest legtrendibb szórakozóhelyét, éttermét, kávézóját/kocsmáját/sörözőjét és fitnesztermét.



A döntést azonban szeretnénk a közönség kezébe adni. Azt szeretnénk, ha olvasóink és Facebook csoportunk tagjai választanák meg 2011 legtrendibb helyeit. Ha szeretnél részt venni a szavazásban első lépésben ajánld kedvenceid a Taxi4 üzenőfalán vagy a trendi@taxi4.hu e-mail címen július 31-ig. Az e-mail címre érkező ajánlásokat kiposztoljuk a Facebook oldalunkra, így ezeket a jelölteket is lehet lájkolni. A kategóriánként legtöbb lájkot begyűjtő 11 jelölt felkerül a szűkített listára. A 4x11 jelölt közül a Taxi4 Facebook oldalának rajongói szavazzák meg, hogy kik lesznek a TrendiBudapest 2011 díj nyertesei.

A győztesek sajtó nyilvános díjátadó keretében vehetik a TrendiBudapest 2011 díjat. A megtisztelő címet a nyertesek innentől szabadon használhatják marketing tevékenységükben.

A kezdeményezéssel ti is nyerhettek, hiszen a szavazók között 10 darab 4444 forintos taxi utalványt sorsol ki a Taxi4. A TrendiBudapest 2011 díjjal reméljük egy hosszú távú kezdeményezés indul útjára, és ti Trendi blog olvasók folyamatosan véleményezhetitek majd a budapesti szórakozóhelyek, éttermek, kávézók, kocsmák, sörözők és fitnesztermek szolgáltatásait.

0 Tovább

Pimp My Wall

Az interneten és a különböző tévés barkácsműsorokban számos tippet, ötletet és praktikát leshetünk el arról, hogyan is varázsolhatjuk szebbé, egyedibbé otthonunkat. Mi nem is ebbe a sorba szeretnénk beállni, hanem egy igazán fiatalos és trendi, de legfőképp profi csapatot szeretnénk nektek bemutatni.

 

A Pimp My Wall csapata lakások, irodák, éttermek vagy bármilyen egyéb belső tér egyedi dekorálásával foglalkozik. Majdnem azt írtuk, hogy festésével de nagyot hibáztunk volna: az ecset és a festékszóró mellett profin bánnak egyedi tervezésű fali-matricákkal, tapétákkal és ha az igény úgy kívánja szöggel és kalapáccsal is.

 

Saját bevallásuk szerint a munkamódszer és a tervezés folyamata is személyre szabott. Előbb megnézik a dekorálásra szánt helyet, majd egy jót beszélgetnek a tulajjal. Ha van előzetes elképzelés együtt gyúrják át a gondolatot, hogy a tökéletes dekoráció születhessen meg, ha pedig nincs, igyekeznek minél többet megtudni a térről és a benne élőkről/dolgozókról.

 

Azt hisszük a képek magukért beszélnek: legyen szó rajzfilm-klasszikusokkal díszített irodáról vagy századfordulós francia lebujjá varázsolt nappaliról, a Pimp My Wall csapata előtt nincs akadály. Ha tetszik az alábbi videó és élőben is megnéznétek, hogyan dolgoznak érdemes megkeresni őket honlapjukon vagy Facebook oldalukon!

 

 

 

0 Tovább

Karórába csapott a villám!

 

A kitekintettünk az ablakon, és úgy gondoltuk egy, az időjárásnak megfelelő posztot írunk mára. Igazán vad villámokkal ugyanis nem csak a viharos légkörben, de a divat világában is találkozhattok. Jeremy Scott és a Swatch új közös kreálmánya ez a rikító sárga színben villámló karóra. És ha már a villámlásnál tartunk az extravagáns óra természetesen formájában is megidézi a természeti jelenséget. Cikkcakkokat ír a szíj, a mutatók és még a keresztpánt is!

 

 

A képregény-villámokra emlékeztető óra 70 $-ért lehet a tiétek.

0 Tovább
«
12

trendi

blogavatar

Trendblogunk beszámol az újdonságokról. Legyen szó telekommunikációról, autókról, divatról, utazásról, zenéről vagy filmekről.

Utolsó kommentek