Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A világító surranó

Amikor azt hinnénk, hogy már mindent kihoztak a '70-es '80-as évek retródivatjából, amit csak lehet, és különösképpen az Adidas híres Superstar cipőjét, az összes létező módon átértelmezték, feldolgozták és újraalkották már, akkor hirtelen ismét egy olyan vad újításba botlunk, hogy a szánk tátva marad.

 

A legendás háromcsíkos surranó, a Adidas Originals Super Star 80s G-SNK névre keresztelt modell ezúttal nem művészeket ihlet meg, se nem rapcsapatok múzsája. Legújabb reinkarnációjában egy mesebeli világító kígyó bőrébe bújik. Bizony, az első ránázásre közönséges, fekete-fehér Superstarnak tűnő modell zölden izzó hüllővé változik ha eljön az éjszaka, vagy UV fénnyel világítjuk meg.


A cipő így tökéletes választás lehet azoknak, akik hétköznap szeretik elkerülni a feltűnést és megbújnának a tömegben, de a hétvégi bulikban reflektorfénybe kerülnének.

A cipő hivatalos debütálása csak szeptemberben lesz, de egy kis japántudással már most a tiétek lehet.

0 Tovább

Szárnyas Balerina

Egy igazán angyali poszttal szeretnénk kedveskedni női olvasóinknak. Jeremy Scott és az Adidas közreműködésének köszönhetően idén minden kis balerina szárnyra kelhet.

 

Az amerikai divattervező és német sportszeróriás legújabb közös darabjával bárki felhívhatja magára figyelmet és isteni hírnöknek érezheti magát egy darabig.

 

0 Tovább

French-electro retro az Adidasnak

Kétség nem fér hozzá, hogy a háromcsíkos sportmárka alaposan bele szokott tenyerelni a zeitgeistba, legyen szó a legkorszerűbb sportruházatról, vagy éppen a milliók utcai viseleteként bejáratott oldschool Adidas Originals-ról. Egy ideje már rákattantak arra, hogy a Youtube-on terjesztett, rövid epizódokból álló sztorikban meséljék el, mi is a menő manapság (emlékszünk még ugye a pikánsan vicces próbafülkés történetekre), vagy éppen a brit hiphop és partiarcoknak időnként összedobott videóklipekre.

Új kampányukban sem tettek másként, de most minden eddiginél tovább mentek, és a komplett sztorit 5 másodperces darabokra szedték szét, így látunk küzdeni, örülni, élni kosarasokat, deszkásokat, táncosokat, bringásokat, sztárdj-ket vagy indie-pop zenészeket a márka istállójából egy-egy villanásra egy kupacban (lehet is találgatni ki-kicsoda).

Hogy mire ment ki ez az egész, az a végső 2 perces - All in című - videóban derül ki: a márka a franciaelektró sztárzenekar, a Justice régen várt, április 4-én megjelenő lemeze mögé állt, így az első kislemez részletei is itt hallhatóak először. Meglátjuk, mennyire működik a párosítás, mekkorát szól a Szigeten is fellépett banda új albuma, és jó aláfestő-zene lesz-e a sportóriás számára a kicsit az öt évvel ezelőtt még újszerű francia zenei trend.

0 Tovább

trendi

blogavatar

Trendblogunk beszámol az újdonságokról. Legyen szó telekommunikációról, autókról, divatról, utazásról, zenéről vagy filmekről.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek