Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A legjobb tetkók felnőtteknek!

Emlékeztek még milyen nagyszerű érzés volt, amikor a balatoni bódésoron sikerült rábeszélni szüleiteket egy egy ideiglenes matricatetoválásra? Esetleg már személyesen is megtapasztaltátok, milyen amikor titeket próbálnak rábeszélni egy ilyenre? Ha bármelyik kérdésre igen a válasz, akkor biztosan azt is tudjátok, milyen borzasztó büszkén és örömmel szokták legújabb 'tetoválásukat' mutogatni a gyerkőcök, nem csak egymásnak de a felnőtteknek is, és hogyan próbálják minél tovább magukon tartani, a gyakran már felismerhetetlenségig lekopott ábrát.

Ha gyerekkorotokból ismerős az érzés, de azóta se volt merszetek/kedvetek/alkalmatok igazi tetoválást csináltatni akkor az alábbi termék biztosan tetszeni fog. Nincs ugyanis semmi extráról szó, csak a régi technikát vették elő a Tattly tervezői és készítettek elsősorban a felnőtteket célzó ideiglenes tetoválásokat.

 

A játékos stílusú bőrre ragasztható matricák nincsenek híján a humornak sem. Találunk itt karórát, ami szerint mindig késésben vagyunk; egérkurzort, amit a gyilkosok könnycseppjei helyett tehetünk szemünk alá; de vannak itt vicces feliratok vagy ha jó helyre tesszük őket erotikus tartalommal bíró nyalánkságok is.

 

Ha egy házibulin, vagy baráti italozáson felmerül a tetoválás kérdése, egészen biztos a Tattly tetoválásai bizonyulnak jó választásnak. Hiszen ha utólag meggondolnánk magunkat a másnapossággal együtt azok is eltűnnek...

 

Ha tetszett a cikk kövess minket a Facebookon is!

0 Tovább

Egyedi baseballsapkák a műteremből!

Elsősorban a hiphop, de sok egyéb szubkultúrában is, a baseballsapkának kiemelkedő szerepe van. Sildes sapka szinte elmaradhatatlan része az öltözéknek, gyűjtésük,tervezésük köré külön közösségek és iparágak jöttek létre.

 

Ha pedig ezekről beszélünk nem maradhat említés nélkül a New Era márka sem, aminek 59FIFTY névre keresztelt sapkája ma már ugyanolyan kultikus tárgynak számít, mint egy Adidas Superstar vagy Ray-Ban Wayferer napszemüveg. A megszámlálhatatlan színben, mintával és dizájnnal kapható fullcap készítői persze nem csendben ücsörögnek a babérjaikon.

 

Az évente megrendezésre kerülő Introducing egy fiatal tervezőknek szóló pályázat, amin a feladat elég kézenfekvő. Az első rostán átesett jelentkezők kapnak egy ugyanolyan, tiszta fehér sapkát, amiből a lehető legtöbbet kell kihozniuk. A tavalyi mezőnyben 90 fejdísz készült el, amik mind egyedi módon, festővászonként vagy éppen megfaragandó kőtömbként tekintettek az 59FIFTY-re. A nagy sikerre való tekintettel a verseny természetesen idén is folytatódik, a nyertesnek pedig nem kevesebb mint 10.000 Ł üti markát. Emellett a többi tervezővel egyetemben az a megtiszteltetés is éri, hogy sapkáját kiállítják a New Era direkt erre célra fenntartott galériájában.

 

Bár az idei leadási határidőig mg van két nap, itthonról nevezni sajnos nem lehet, ezért külföldi feltörekvő tehetségek munkáival kell beérnünk.

 

 

0 Tovább

Virágzó képeslapok

A hagyományos kézzel írt levelezés és képeslapküldés ideje lejárt. És most kivételesen nem arra gondolunk, hogy helyét az sms, a chat és az e-mail vette át. Ha hagyományos postai úton kívánjuk is feladni leveleinket vagy üdvözlőlapjainkat is elavultnak számít már a közönséges boríték és képeslap.

A londoni székhelyű Another Studio roppant szórakoztató válfaját találta ki az üdvözlőkártyáknak, amit egyfajta virágküldéssel ötvözött. A Match Carden névre keresztelt kollekció dobozai papírból hajtott házakat rejtenek magukban. Ezek mind rendelkeznek egy vízhatlan „előkerttel”, amibe a készlethez járó magokat elszórva valóságos kis kertet teremthetünk magunknak.

 

 

A Házak grafikái roppant barátságosak, maga az ötlet pedig, hogy a küldemény megérkezése után is izgalomban tartjuk a címzettet (a magok kb. egy hét alatt teljesednek ki) kimondottan szimpatikus.

 

 

Az angol tervezők még kedves kis filmekkel is segítenek, hogy mindenkinek sikerüljön életre hívnia a postán frissen érkezett kiskertjét.

 

0 Tovább

Sci-fi Porszívó

Már valóságos közhelynek számít, hogy már a háztartási eszközök dizájnja legalább olyan fontos, mint az elsődleges funkció, amit ellátni hivatottak. Így születhetett a Ferrari motorral hajtott hajszárító is, de amit ma mutatunk nektek még ezen is túltesz.

 

Az írók és rendezők sok sci-fiben jelenítik meg a jövő háztartási gépeit, amit gyakran önműködő, multifunkcionális robotként ábrázolnak. Többségük valószínűleg úgy gondolja a porszívózás eddig csak nyűg volt az emberek vállán és szívesen megszabadulnának ettől a kellemetlen házimunkától.

 

A tervező Igor Levinsky azonban most egy egészen új oldaláról közelítette meg a problémát. Futurisztikus, karra szerelhető porszívójával szinte űrhajókapitánynak érezhetjük magunkat. Még a leglustábbak is biztosan csak nehezen tudnának nemet mondani arra, hogy egy gyors takarítás erejéig félig robottá változzanak.

 

A tervező nem is próbálja leplezni a sci-fi iránti szenvedélyét, sőt saját bevallása szerint egy űrjárművekről szóló album ihlette a porszívó tervét.

 

 

0 Tovább

Szeress tökéletes kényelemben!

Roppant érdekes design-ágyra találtunk. A probléma, amire megoldást keres bizonyára mindenkivel előfordult már de beszélni róla roppant kellemetlen és kiábrándító. Arról van szó, hogy bármennyire is szeretünk partnerünkhöz bújva, ölelkezve aludni, filmet nézni, vagy egyéb tevékenységet folytatni az ágyban, az így felvett testhelyzetek egy rövid időn belül kényelmetlenné válnak. Kedvesünk hamar elkezdi nyomni ölelő karunk és nyilván mi is viszonozzuk a kényelmetlenségeket. Talán kiábrándító, de be kell látnunk: a kényelem utáni vágy gyakran ellehetetleníti az egész éjszakén át tartó romantikázást.

 

Mint írtuk, ennek a megoldására tesz kísérletet a Love Mattress névre keresztelt koncepció. Az ágy 8-10 centis szeletekből áll, melyek külön-külön vannak puha textilbe húzva. Az ágyszeletek lehetővé teszik, hogy könyökünket az ágyba süllyesztve kényelmes testtartást vegyünk fel anélkül, hogy átkarolt párunk súlya a karunkra nehezedne. Akár csak a Káma Szútrában, itt is végtelen számú lehetőség áll előttünk legyen szó szerelmeskedésről, vagy csak egy ártatlan esti filmnézésről.

1 Tovább
«
123

trendi

blogavatar

Trendblogunk beszámol az újdonságokról. Legyen szó telekommunikációról, autókról, divatról, utazásról, zenéről vagy filmekről.

Utolsó kommentek