Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Retró órák, kicsit másképp

Nem olyan nagy újdonság, hogy a retró-láz nem csak az öltözködési trendeket hódította meg, de a kiegészítők terén is visszatértek a tervezők az elmúlt évtizedek jól bevált hagyományaihoz. Természetesen így a csuklókra is visszaköltöztek a '70-'80-as évek digitális óráinak dizájnjai.

A Timex most azonban egy új adalékot adott a régóta népszerű recepthez és egészen van kollekcióval rukkolt elő. A Timex 80 Metal Print Collection névre keresztelt szett egészen vadító külsőt kölcsönzött az óráknak.

 

A különleges technikával megmunkált és csak kiemelt forgalmazóknál kapható rozsdamentes acél órapántok törzsi-szafaris dizájnú festést kaptak. Ezek köz természetesen megtalálható a manapság elengedhetetlen leopárd- és zebraminta, valamint az afrikai és polinéz szőttesekre és fafaragványokra hajazó sorminták. Mindezek persze a 21. századnak megfelelő rikító színekben.

Emellett az órák nem mutatnak fel túl sok technikai újítást: digitális számlapon, stopperen, ébresztőn, dátumkijelzőn és háttérvilágításon kívül nem tartalmaznak egyebet. Igaz ugyanakkor, hogy a felhasználók többségének ez ugyanúgy elég, mint 1974-ben volt.

0 Tovább

Divat lett a használt gumi!

A környezettudatos gondolkodás terjedésével az újrahasznosított anyagokból készült tárgyak szerencsére hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Mi most pár bicikligumiból készült kiegészítőt szeretnénk bemutatni nektek. Nemcsak, hogy ezek nálunk is egyre divatosabbak, de több hazai tervező is nagyszerűt alkot ezekből, a mások szerint elhasználódott, szemétre való anyagokból.

 

A talán legismertebb, hazai bicikligumi-dizájner márka a Balkan Tango. Termékkínálatuk, amit egyre több helyen szerezhettek be folyamatosan bővül. Főleg táskákat és pénztárcákat gyártanak, de kollekciójukban öveket is találhattok.

 

Ha már az öveknél tartunk érdemes megemlíteni a 1mind1 csapatát, akik külső gumival is dolgoznak így öveik lényegesen férfiasabbak a többi márka termékeinél. Persze kollekciójukban a legfinomabb női ékszerek is megtalálhatóak.

 

A Felvarrom szintén öveket, karkötőket készít az elhasználódott gumikból, de kínálatukban még kisebb bútorok is megtalálhatóak. Munkáikat a látszólag durva, fekete gumi és színes szövetcsíkok kombinálásával teszi még érdekesebbé.

0 Tovább

trendi

blogavatar

Trendblogunk beszámol az újdonságokról. Legyen szó telekommunikációról, autókról, divatról, utazásról, zenéről vagy filmekről.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek