Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Planking után fejvesztés

A plankingről, vagyis az arccal lefele, merev testtel fekvés 'művészetéről' már korábban beszámoltunk mi is. Az évek óta létező hobbi idén nyáron lett igazi világsiker, többek közt a közösségi oldalaknak és néhány sztár-plankernek köszönhetően. Azóta hódító útjára indult az owling is, ami egy fán gubbasztó baglyot utánzó póz, bár ez koránt sem lett akkora siker.

Talán most megvan a méltó utód, egy új őrület, melynek gyökerei az 1920-as évekig nyúlnak vissza.

Az új hóbort a horsemaning olyan új, hogy még magyar neve se nagyon van, hívjuk csak fejvesztésnek. A Lényeg, hogy az interneten egyre terjednek az olyan képek, amik egy a '20-as években készült trükkfotót reprodukálnak.

Az eredetin egy asztalon háton fekvő, fejét vesztett kislány látható, aki mintha saját levágott fejét tartaná az asztalon. Az elsőre bizarr kép természetesen nem nagy trükk. Különösebb bűvésztudás nélkül is kitalálható, hogyan készült. Most mégis úgy tűnik a a lányok, akik kiléte ismeretlen, valódi sztárokká válhatnak.

Bár a műfaj kétszemélyes, és talán komolyabb tervezést igényel mint egy hétköznapi planking biztosan vagyunk benne, hogy számos hódolója akad majd, és kíváncsian várjuk az első magyar fejvesztett fotókat!

Ha tetszett a cikk kövess minket Facebookon is!

0 Tovább

Hé! Milyen számot hallgatsz?

Új trend terjed a YouTube-on, ami mint sok egyéb New York-ból induva járta már be szinte az egész világot. A 'Hey You! What Song are you Listening to?', avagy magyarosan 'Hé! Milyen számot hallgatsz?' lázról van szó.

A dolog roppant egyszerű, de annál szórakoztatóbb. Egy kamerával és egy a fenti szöveggel ellátott táblával felszerelkezett vállalkozó szellemű városlakó járja az utcákat és minden fülhallgatóval szembejövő idegennek felteszi a már említett kérdést. A verbális kommunikációt tökéletesen egészíti ki a tábla, ha a zenehallgatás miatt a kérdést nem hallanák meg elsőre. Az internetre felkerült videókban természetesen felcsendülnek az éppen hallgatott számok kedvenc dallamai és egészen a következő válaszadó megjelenéséig hallhatjuk őket.

Az alább látható eredeti videót Tyler Cullen készítette New York-ban és 2 hónap alatt bő 1,2 millióan látták.

 

A videó nem csak a nézőknek tetszett, de sok alkotót is megihletett így két hónap alatt több tíz reinkarnációja született. Ezek többek közt olyan városokban készültek mint London, Denver, Sydney, Szingapúr, Koppenhága vagy Isztambul.

Budapestiként büszkén mondhatjuk, hogy a mi városunk sem marad ki a sorból és pár napja felkerült a hazai verzió is, amit eddig több, mint 20.000-en néztek meg. Ha ti is kíváncsiak vagytok mit hallgat az 'utca embere' klikk a videóra!

 

Ha tetszett a cikk kövess minket a Facebookon is!

1 Tovább

trendi

blogavatar

Trendblogunk beszámol az újdonságokról. Legyen szó telekommunikációról, autókról, divatról, utazásról, zenéről vagy filmekről.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek