Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nyár végi sörszemüveg!

Bár már sokan siratták a nyarat úgy tűnik a következő pár napban igazi kánikulára kell számítanunk. Az augusztus végi UV- és kiszáradásveszélyt egyszerre orvosolja remekül a következő ötletes kis kiegészítő. A Brewsees napszemüveg első ránézésre nem sokban különbözik az összes többitől, azonban van egy olyan rejtett funkciója, aminek a fagyos nyaralásról a hőségbe hazatérve bizony nagy hasznát vehetjük: a napszemüveg szárai remek sörnyitóban végződnek!

A tervezők már korábban is sok egyéb eszközbe, kulcstartókba, övcsatba, pendrive-ba, stb., rejtettek sörnyitót, azonban ezeknek mind ugyanaz volt a problémájuk: soha nincsenek kéznél ha éppen szükség lenne rájuk. A Brewsees ezt is remekül orvosolja, hiszen napszemüveg nélkül kevesen indulnának strandolni, sőt ilyen verőfényben a sarki újságoshoz is kellemetlen lehet lemenni nélküle.

 

A lencsepár dizájnja egyértelműen a férfiakat célozza, amire az angol szlogen még egy szóviccel is ráerősít, miszerint 'Real men pry', azaz az igazi férfiak (sírás helyett) kukucskálnak. És bár a strandon egyéb látnivaló is akad bőven, mit is kereshetnének, mint egy üveg hideg sört.

Ha tetszett a cikk övess minket a Facebookon is!

2 Tovább

Trendi nyári koktélok mindenkinek

A forró nyári napokban egy-egy hűsítő koktél igazi felüdülést hozhat. Ma három igazi szezonális finomságot ajánlunk. Próbáljátok ki, nekünk nagyon bejöttek.

Brazil Sangria

Hozzávalók:

Friss szezonális gyümölcsök (eper, málna, barack)

1 cl abszint

3 cl fehérrum

1 cl brandy

2 cl narancslikőr

3 cl vörösbor

Elkészítés:
Shakerben összekeverjük az összepréselt gyümölcsöket az abszinttal, fehérrumal, brandy-vel és narancslikőrrel. A keveréket borospohárba töltsük, majd öntsünk rá poharanként 3 cl vörösbort. Keverjük össze és élvezzük!


 Asian Peach

Hozzávalók:

Egynegyed őszibarack

5 cl szaké

2 cl gin

1 cl friss citromlé

1 cl citromfű szirup

Jég

Elkészítés:
Az összepréselt barackhoz tegyünk jeget a shakerben. Adjuk hozzá a többi hozzávalót, és jól rázzuk össze. Lehűtött pohárban szolgáljuk fel.

 
Basil Gimlet

 Hozzávalók:

 5 cl gin

2 cl facsart zöldcitrom lé

5 levél bazsalikom

Elkészítés:
Lehűtött shakerben öntsük össze a gint, a zöldcitromlevet és 4 bazsalikom levelet. Rázzuk össze, majd lehűtött martinis pohárban szolgáljuk fel. A megmaradó bazsalikom levelet (lehetőleg a legkisebbet) az ital tetejére tegyük díszítésként.

0 Tovább

Hűsítő vígjátékok nyárra

Megérkezett az igazi kánikula, ilyenkor igazán üdítő egy légkondicionált multiplexben megnézni egy habkönnyű vígjátékot. 2011 júliusa és augusztusa Magyarországra is elhoz néhány hűsítő vígjátékot.

A gondozoo (július 21.)

Frank Coraci eddigi filmjei változó színvonalúak voltak. A Nászok ásza és a Távkapcs nézhető komédiák voltak, ám a 80 nap alatt a Föld körül és a Vizesnyolcas borzasztóan fárasztottak. A gondozoo a kritikák szerint sajnos inkább az utóbbi kategóriába tartozik. A főszerepben Kevin Jamest láthatjuk, akit állatgondozóként körberajonganak az állatkert lakói. A férfinak azonban a szerelemben nincs szerencséje, ezért úgy dönt, hogy otthagyja munkáját, hátha egy új állással nagyobb esélyes lehet a csajoknál. Az állatok azonban ezt nem hagyják, és akcióba lépnek, sőt elárulják féltve őrzött titkukat a férfinak: tudnak beszélni.

 
Förtelmes főnökök (július 28.)

Seth Gordon Magyarországon bemutatott Négy karácsony című filmje a felejthető kategóriába tartozott, ám mostani filmje a Förtelmes főnökök igazán jó kritikákat kapott. A történet szerint három kizsigerelt, megalázott és szétfrusztrált alkalmazott úgy dönt, hogy elteszi láb alól az útjukban álló főnökeiket. A vígjáték igazi sztárparádé, hiszen Kevin Spacey, Jennifer Aniston, Colin Farrell alakítja a genya főnököket. A lúzer, bosszúvágytól fűtött alkalmazottakat Jason Bateman és a Hétmérföldes szerelemből ismert páros Charlie Day és Jason Sudeikis kelti életre.


Rossz tanár (augusztus 18.)

Cameron Diaz egy nem mindennapi középiskolai tanárnőt alakít Jake Kasdan vígjátékában. Elizabeth utálja a diákokat, káromkodik, iszik, drogozik és egyetlen vágya, hogy jólétben, munka nélkül éljen. Ám gazdag pasija dobja, így kénytelen új áldozat után nézni. A kiszemelt a Justin Timberlake által alakított jómódú helyettesítő tanár. Az akciót azonban nem nézi jó szemmel Russel, a tornatanár (Jason Segal), aki teljesen odavan Elizabethért.

0 Tovább

Ötletes sörmentő!

Továbbra is szeretnénk nektek tippeket adni, hogyan tehetitek tökéletessé a nyarat. Így egy veszélyes ellenségre hívjuk fel figyelmetek, ami nem más mint a langyos, buborékmentes sör. A nagy forróságban nincs is kellemetlenebb dolog, mint ha hűsítőnek szánt folyékony kenyerünket ilyen állapotban találjuk. Természetesen erre a problémára is van megoldás!

 

A BeerSavers szilikon kupak számos előnnyel kecsegtet. Nemcsak minden sörösüvegre tökéletesen passzol és benntartja a frissítő buborékokat, de a légmentes záródásnak köszönhetően sörünk a nagy meleggel szemben is ellenállóbban viselkedik. A mosható, így többször használható gumikupakok természetesen hatos csomagban érkeznek. A különböző színeknek hála pedig minden eddiginél könnyebben tudjuk megkülönböztetni egymástól az eltérő gazdájú üvegeket.

 

Nincs is más hátra, mint kényelembe helyezni magunkat és egy nagyot kortyolni, annak a megnyugtató ténynek az ismeretében, hogy italunk immár biztonságban van.

0 Tovább

A leggyakoribb turistafotók

Itt a nyár és vele együtt a vakációszezon is. Ha pedig az ember nyaral az egyik első dolog, amit felír a szükséges kellékek listájára a fényképezőgép. Legyen szó tengerparti pihenésről, vagy fárasztó városnézőtúráról a fényképezőgép senkinél sem maradhat otthon. A klikkelgetés legalább annyira a nyaralás része lett, mint a naptej vagy a térkép. De, mit is fotózik egy átlagos turista? Mi most ezeket szedtük össze. Azokat a képeket, amelyek szinte soha egy fényképalbumból sem maradhatnak ki.

 

 Csoportkép az Eiffel-toronynál

 

Az egyik legkedveltebb turistacélpont legkedveltebb látványossága. Kevesen vannak, akik nem készítenek egy ehhez hasonló képet a híres toronynál.

 

A Szabadság-szobor New York-ban

 

A fáklyát tartó nőalak fotogénség szempontjából a az Eiffel-torony amerikai ikertestvére. Annak ellenére, hogy nem könnyű megközelíteni, mégis évente több tízezer turista keresi fel, hogy egyebek mellett elkészíthessen egy hasonló képet.

 

A Pisai ferde torony

 

Ez az olasz városka nem sok egyéb nevezetességgel büszkélkedhet, sőt híres ferde tornya is a véletlen műve. Mégis a legnépszerűbb célpontok közt tartják számon, ahol a turisták kiélheti kreativitásukat. Az 'Elkaptam a dőlő tornyot' kötelező póz!

 

A Tower Bridge Londonban

 

Természetesen az angol főváros is felkerült a listára. Komoly ellenfele volt a Big Ben, de gondoltuk, toronyból és elég égbenyúló alkotásból van itt elég, jöjjön valami más.

 

A Parlament

 

A végére egy hazai látványosságot hagytunk. Lehet, hogy nem ez a világ legnépszerűbb látnivalója de nekünk mégis különleges. Már csak azért is, mert jelenlétét természetesnek vesszük és többségünk még biztos nem fotózkodott vele ;)

 

 

1 Tovább
«
12

trendi

blogavatar

Trendblogunk beszámol az újdonságokról. Legyen szó telekommunikációról, autókról, divatról, utazásról, zenéről vagy filmekről.

Utolsó kommentek