Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nyár végi sörszemüveg!

Bár már sokan siratták a nyarat úgy tűnik a következő pár napban igazi kánikulára kell számítanunk. Az augusztus végi UV- és kiszáradásveszélyt egyszerre orvosolja remekül a következő ötletes kis kiegészítő. A Brewsees napszemüveg első ránézésre nem sokban különbözik az összes többitől, azonban van egy olyan rejtett funkciója, aminek a fagyos nyaralásról a hőségbe hazatérve bizony nagy hasznát vehetjük: a napszemüveg szárai remek sörnyitóban végződnek!

A tervezők már korábban is sok egyéb eszközbe, kulcstartókba, övcsatba, pendrive-ba, stb., rejtettek sörnyitót, azonban ezeknek mind ugyanaz volt a problémájuk: soha nincsenek kéznél ha éppen szükség lenne rájuk. A Brewsees ezt is remekül orvosolja, hiszen napszemüveg nélkül kevesen indulnának strandolni, sőt ilyen verőfényben a sarki újságoshoz is kellemetlen lehet lemenni nélküle.

 

A lencsepár dizájnja egyértelműen a férfiakat célozza, amire az angol szlogen még egy szóviccel is ráerősít, miszerint 'Real men pry', azaz az igazi férfiak (sírás helyett) kukucskálnak. És bár a strandon egyéb látnivaló is akad bőven, mit is kereshetnének, mint egy üveg hideg sört.

Ha tetszett a cikk övess minket a Facebookon is!

2 Tovább

Keressük Budapest legtrendibb szórakozóhelyét, éttermét, kávézóját és fitnesztermét

A Trendi blog a postr-n folyamatosan beszámol a nagyvilág újdonságairól és érdekességeiről. Most úgy döntöttünk, hogy a saját házunk táján, közelebbről Budapesten is körbenézünk, és a Trendi blog a Taxi4-gyel karöltve megkeresi Budapest legtrendibb szórakozóhelyét, éttermét, kávézóját/kocsmáját/sörözőjét és fitnesztermét.



A döntést azonban szeretnénk a közönség kezébe adni. Azt szeretnénk, ha olvasóink és Facebook csoportunk tagjai választanák meg 2011 legtrendibb helyeit. Ha szeretnél részt venni a szavazásban első lépésben ajánld kedvenceid a Taxi4 üzenőfalán vagy a trendi@taxi4.hu e-mail címen július 31-ig. Az e-mail címre érkező ajánlásokat kiposztoljuk a Facebook oldalunkra, így ezeket a jelölteket is lehet lájkolni. A kategóriánként legtöbb lájkot begyűjtő 11 jelölt felkerül a szűkített listára. A 4x11 jelölt közül a Taxi4 Facebook oldalának rajongói szavazzák meg, hogy kik lesznek a TrendiBudapest 2011 díj nyertesei.

A győztesek sajtó nyilvános díjátadó keretében vehetik a TrendiBudapest 2011 díjat. A megtisztelő címet a nyertesek innentől szabadon használhatják marketing tevékenységükben.

A kezdeményezéssel ti is nyerhettek, hiszen a szavazók között 10 darab 4444 forintos taxi utalványt sorsol ki a Taxi4. A TrendiBudapest 2011 díjjal reméljük egy hosszú távú kezdeményezés indul útjára, és ti Trendi blog olvasók folyamatosan véleményezhetitek majd a budapesti szórakozóhelyek, éttermek, kávézók, kocsmák, sörözők és fitnesztermek szolgáltatásait.

0 Tovább

Ötletes sörmentő!

Továbbra is szeretnénk nektek tippeket adni, hogyan tehetitek tökéletessé a nyarat. Így egy veszélyes ellenségre hívjuk fel figyelmetek, ami nem más mint a langyos, buborékmentes sör. A nagy forróságban nincs is kellemetlenebb dolog, mint ha hűsítőnek szánt folyékony kenyerünket ilyen állapotban találjuk. Természetesen erre a problémára is van megoldás!

 

A BeerSavers szilikon kupak számos előnnyel kecsegtet. Nemcsak minden sörösüvegre tökéletesen passzol és benntartja a frissítő buborékokat, de a légmentes záródásnak köszönhetően sörünk a nagy meleggel szemben is ellenállóbban viselkedik. A mosható, így többször használható gumikupakok természetesen hatos csomagban érkeznek. A különböző színeknek hála pedig minden eddiginél könnyebben tudjuk megkülönböztetni egymástól az eltérő gazdájú üvegeket.

 

Nincs is más hátra, mint kényelembe helyezni magunkat és egy nagyot kortyolni, annak a megnyugtató ténynek az ismeretében, hogy italunk immár biztonságban van.

0 Tovább

Tekerj guruló kocsmát!

Sokan járnak biciklivel különböző szórakozóhelyekre. Ez így roppant kényelmes, bár alkoholos befolyásoltság alatt tekerni veszélyes és törvénytelen. Ez utóbbi problémán ugyan nem segít, sőt inkább ront a „Party Bike” de közlekedési szokásainkat gyökeresen megváltoztatja.

Segítségével nem kell a kocsmához biciklizni, helyette egy sokkal praktikusabb megoldást alkalmazhatunk. Mostantól a kocsmával tekerhetünk bárhová!

 

 

Ez a különleges jármű tíz fő szállítását teszi lehetővé, szerelhető rá sörcsap, illetve időjárástól függően tető vagy napelem. A biztonság kérdése számunkra nem tűnik megoldottnak, viszont az elhízástól nem kell félni. Tekerés közben rögtön leadhatjuk a keletkező sörhasunkat!

0 Tovább

trendi

blogavatar

Trendblogunk beszámol az újdonságokról. Legyen szó telekommunikációról, autókról, divatról, utazásról, zenéről vagy filmekről.

Utolsó kommentek