Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nyár végi sörszemüveg!

Bár már sokan siratták a nyarat úgy tűnik a következő pár napban igazi kánikulára kell számítanunk. Az augusztus végi UV- és kiszáradásveszélyt egyszerre orvosolja remekül a következő ötletes kis kiegészítő. A Brewsees napszemüveg első ránézésre nem sokban különbözik az összes többitől, azonban van egy olyan rejtett funkciója, aminek a fagyos nyaralásról a hőségbe hazatérve bizony nagy hasznát vehetjük: a napszemüveg szárai remek sörnyitóban végződnek!

A tervezők már korábban is sok egyéb eszközbe, kulcstartókba, övcsatba, pendrive-ba, stb., rejtettek sörnyitót, azonban ezeknek mind ugyanaz volt a problémájuk: soha nincsenek kéznél ha éppen szükség lenne rájuk. A Brewsees ezt is remekül orvosolja, hiszen napszemüveg nélkül kevesen indulnának strandolni, sőt ilyen verőfényben a sarki újságoshoz is kellemetlen lehet lemenni nélküle.

 

A lencsepár dizájnja egyértelműen a férfiakat célozza, amire az angol szlogen még egy szóviccel is ráerősít, miszerint 'Real men pry', azaz az igazi férfiak (sírás helyett) kukucskálnak. És bár a strandon egyéb látnivaló is akad bőven, mit is kereshetnének, mint egy üveg hideg sört.

Ha tetszett a cikk övess minket a Facebookon is!

2 Tovább

Vágd zsebre a nyarat!

Igazán menő napszemüveg kollekciót dobott piacra a Burberry. A kockás mintáiról híres divatmárka halad a korral, így legújabb szemüvegei már rikító színekben pompáznak.

 

 

A klasszikus formákat azonban nem csak ezzel egészítették ki. Ha elérkezik az este, a szemüvegek az addig szinte láthatatlan illesztések mentén összehajthatók. Az erre a célra szánt tokban biztonságosan vészelik át az éjszakát, amíg gazdájuk alszik vagy éppen egy tengerparton bulizik, hogy a napfelkelte érkeztével újra kihajtogathassa őket.

0 Tovább

Az idei nyár legcsajosabb napszemüvegei

Pár hete még a tavaszt vártuk , ami azonban olyan gyorsasággal tört be, hogy szinte rögtön nyár lett. Ideje tehát felkészülni kedvenc évszakunkra. Kezdjük is rögtön a legfontosabb kiegészítővel, a napszemüveggel!

A luxus divatmárkák kínálatából biztos mindenki könnyedén tudna jobbnál jobb darabokat választani, de ezt a borsos árak többnyire nem teszik lehetővé. Ezért mi most az elérhető árú nagy divatáruházak legújabb modelljei közül emeljük ki az idei év biztos befutóit.

A Tally Weijl kínálatából rögtön két szemcsit hoztunk nektek, amik bár sokban különböznek, mindkét stílus uralni fogja az idei nyarat.

A Retro Leo, ahogy a neve is mondja igazi retró darab, megfűszerezve egy kis leopárd mintás pink lazasággal.

 

A Flat Top ezzel szemben igazán vad darab. A szögletes formának a minimum Balaton Soundon a helye de az egész nyarat végigbulizhatjátok benne!

 

A H&M is meglovagolja az állatos minták reneszánszát. Itt is vadmacskás mintát láthatunk, amit a klasszikus forma és a fényáteresztő anyag tesz igazán menővé.

 

Természetesen a Mango is halad a korral. Mindkét általunk választott napszemüvege anyagában mintás, formájuk remekül ötvözi a diáklányos visszafogottságot és legtrendibb retró íveket.

A Zarától is két nagyon különböző lencsepárt választottunk. Az első igazán visszafogott darab, krémszínű kerete nagyon elegáns, amit erősítenek a szárakba illesztett fém díszítő elemek.

A másik párnál ezzel szemben ismét feltűnő foltokkal találkozunk, amit a hatalmas szögletes lencsék még inkább kiemelnek a tömegből.

Összességében elmondhatjuk, hogy a napszemüvegek világában az idei nyár a retró formákról és az élénk színek mellett az állatfoltos minták reneszánszáról fog szólni. Nincs más dolgotok, mint kiválasztani a nektek tetszőt és a nyár beköszöntével addig bulizni, míg a felkelő nap fénye meg nem csillan vadonatúj szemüvegeteken!

0 Tovább

trendi

blogavatar

Trendblogunk beszámol az újdonságokról. Legyen szó telekommunikációról, autókról, divatról, utazásról, zenéről vagy filmekről.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek