Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nagyvárosi nőkre szabva

Kimondottan a városi lányokat célozza meg a szombathelyi származású, ma Budapesten dolgozó Bajcsai Viki az IMOGEN kollekciójával. A kelta eredetű név lányt jelent, így pompásan passzol Viki stílusához. Modern és csajos, letisztult formavilág, pasztell és föld
színekkel – nem mellőzve az örök feketét és részletekben megbújó különleges megoldásokat.


A Black Box koncept boltban kapható Ruhái nem kívánják követni az aktuális trendeket, az időtállóságra és a kényelemre fókuszálnak. Nem a szekrényeknek szánt, hanem kimondottan a napi viselet. A bringázáshoz és egyéb városi kalandokhoz.

0 Tovább

Lődd be magad csokival!

Úgy tűnik manapság a fogyasztók és a termékek előállítói számára is egyre fontosabb válik a kreatív csomagolásdesign. Így az olyan legegyszerűbb termékeik is, mint a csokoládé különleges kiszerelésben jutnak el a fogyasztókhoz.

Így vannak ezzel a rengetegféle csokoládét gyártó zotternél is.

 

Legújabb csokoládékrémjüket 12 ml-es injekciós tűkben árulják. A CHOCOshot oral névre keresztelt különlegesség hét ízben kapható, hogy a csokifüggők mindig az aktuális tüneteknek megfelelő kezelést választhassák. Ha ti is szeretnétek rákapni erre az újfajta mámorra, akár online is megrendelhetitek napi adagotok.

0 Tovább

Mezek harca – elkészült a MU új uniformisa is

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Nike bemutatta a Barcelona új mezét. BL-döntő másik résztvevőjének, a Manchester United-nek is a Nike gyártja a hivatalos mezeket, így az angol csapat is hasonló videóval rukkolt elő.

A döntő előjátékának is nevezhető mezek csatájában az MU egy tradicionálisabb darabbal száll harcba, a póló egyszínű és természetesen piros, melyhez fehér nadrág társul.

 

Természetesen az MU videójában is a legismertebb játékosok, köztük Evra, Ferdinand és Rooney mondják el gondolataikat a játékról, a csapatról és a rajongókról.

 

0 Tovább

Mágneses földrajzóra a konyhában

Manapság a legkelendőbb dísztárgyak közé tartoznak a hűtőmágnesek. Szinte mindenkinek van otthon egy-két darab, sőt ismerünk olyanokat is, akik egyetlen nyaralásról, kirándulásról vagy hétvégi kiruccanásról sem tudnak új szerzemény nélkül hazatérni és gyűjteményük több száz darabos. Nekik biztosan, de reméljük másoknak is el fogja nyerni a tetszését a következő kollekció.

 

 

A valódi fából lézerrel vágott mágneskészletek országokat vagy akár egész kontinenseket ábrázolnak. A tartományok, megyék vagy államok mind különálló darabok, amiket kedvünkre szedhetünk szét vagy illeszthetünk össze.

 

 

A játék segítségével minden nassolás alkalmával tanulhatunk valamit, vagy az alkotóelemek alternatív felhasználásával akár új országokat és formákat is összerakhatunk.

0 Tovább

Terepasztal a csuklón

El kell felejtenünk az órák és a percek fogalmát, hogy jobban oda tudjunk figyelni a belső tartalomra! Így fordítja Lao-ce bölcsességét saját és munkái nyelvére Katona Barbara. De lássuk miről is van szó!

 

Barbara órákkal dolgozik, de nem az idő jelzésére használatos ékszereket készít belőlük. A többnyire régi órákat ószereseknél, bolhapiacokon szerzi be majd mindegyiknek megalkotja a saját egyedi történetét, és azt sajátos módon tolmácsolja. Az órákat megszabadítja eredeti funkciójuktól, szerkezetüktől, majd miniatűr világokat alkot meg bennük, gyakran terepasztalra szánt kellékek segítségével.

 

Az órákat olyan fiúknak és lányoknak ajánlja, akik nem félnek az idő múlásától, sőt szeretnék azt megmosolyogni. Ha ilyenek vagytok vagy egyszerűen életetek egy kellemes pillanatára emlékeztetnek bennetek az üveg mögé zárt jelenetek, Barbara honlapján mindig megtekinthetők a legújabb darabok, sőt alkalmanként a WAMP-on is találkozhattok velük.

 

 

 

 

0 Tovább

trendi

blogavatar

Trendblogunk beszámol az újdonságokról. Legyen szó telekommunikációról, autókról, divatról, utazásról, zenéről vagy filmekről.

Utolsó kommentek