Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A legjobb tetkók felnőtteknek!

Emlékeztek még milyen nagyszerű érzés volt, amikor a balatoni bódésoron sikerült rábeszélni szüleiteket egy egy ideiglenes matricatetoválásra? Esetleg már személyesen is megtapasztaltátok, milyen amikor titeket próbálnak rábeszélni egy ilyenre? Ha bármelyik kérdésre igen a válasz, akkor biztosan azt is tudjátok, milyen borzasztó büszkén és örömmel szokták legújabb 'tetoválásukat' mutogatni a gyerkőcök, nem csak egymásnak de a felnőtteknek is, és hogyan próbálják minél tovább magukon tartani, a gyakran már felismerhetetlenségig lekopott ábrát.

Ha gyerekkorotokból ismerős az érzés, de azóta se volt merszetek/kedvetek/alkalmatok igazi tetoválást csináltatni akkor az alábbi termék biztosan tetszeni fog. Nincs ugyanis semmi extráról szó, csak a régi technikát vették elő a Tattly tervezői és készítettek elsősorban a felnőtteket célzó ideiglenes tetoválásokat.

 

A játékos stílusú bőrre ragasztható matricák nincsenek híján a humornak sem. Találunk itt karórát, ami szerint mindig késésben vagyunk; egérkurzort, amit a gyilkosok könnycseppjei helyett tehetünk szemünk alá; de vannak itt vicces feliratok vagy ha jó helyre tesszük őket erotikus tartalommal bíró nyalánkságok is.

 

Ha egy házibulin, vagy baráti italozáson felmerül a tetoválás kérdése, egészen biztos a Tattly tetoválásai bizonyulnak jó választásnak. Hiszen ha utólag meggondolnánk magunkat a másnapossággal együtt azok is eltűnnek...

 

Ha tetszett a cikk kövess minket a Facebookon is!

0 Tovább

Ideiglenes ajaktetoválás – Menő?

Új sminkdivat bontogatja szárnyait a tengerentúlon. Nem is biztos, hogy a smink a megfelelő kifejezés, hiszen a Violent Lips inkább tetoválást szeretne imitálni, abból is a legvadabbakat. A termék tulajdonképpen egy szájra való ideiglenes tetoválás/matrica, aminek hála (?) ajkunk egy rózsaszín leopárd vagy szivárvány színeiben pompázhat. Arról nem találtunk információt, hogy meddig marad fent, de egy kis babaolaj segítségével eltávolítható. Azért arra még kíváncsiak lennénk, hogy vajon állja-e az evés-ivást, csókot, dohányzást, stb.?

 

A Violent Lips természetesen online megrendelhetőek, a weboldalon egy kis videóban be is mutatják, hogyan kell őket használni.

 

 

Nem tűnik túl egyszerűnek, de hát a szépség, mint tudjuk sok mindent megér. Ti mit gondoltok, divatba jöhetnek idehaza is a Vad Ajkak?

0 Tovább

trendi

blogavatar

Trendblogunk beszámol az újdonságokról. Legyen szó telekommunikációról, autókról, divatról, utazásról, zenéről vagy filmekről.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek