Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Érintőkijelző érintetlenül

Egy nagy sikerű elektronikai eszköz a megjelenéskor hosszú órákig sorban álló emberek mellett a a kiegészítők sokféleségéről ismerhető fel. Természetesen így van ez az Apple táblagépével az iPad-del is. Nem csak maga a kütyü, de a legkülönfélébb kiegészítők is nagy izgalmat keltenek maguk körül, ahogy arról már mi is beszámoltunk.

A hatalmas bizniszből természetesen a számítástechnikai kiegészítők egyik legismertebb óriása, a Logitech sem maradhat ki, így most egy a hírnevéhez méltó billentyűzetet dobott a piacra. A hangsúly hírnevéhez méltón van, hiszen mindenféle bluetooth-os, mini klaviatúrákat már eddig is sokat láttunk.

 

A Fold-Up Keyboard, ahogy a neve is mondja egy középen félbe hajló billentyűzet, amit a gépre csatolva, azzal együtt pillanatok alatt tehetünk el és varázsolhatjuk újra elő. Csukott állapotban a gombok a gép alá csúsznak így azokat maga az iPad védi. Emellett persze a kijelző védelméről sem kell lemondanunk. A Fold-Up Keyboard a leggyakrabban használt Smart Cover-rel együtt is a felcsatolható.

 

Ami pedig a használhatóságot illeti a Logitch szintén nagyot alkotott. Kinyitáskor rögtön bekapcsol, hogy azonnal gépelhessünk, lecsukáskor pedig rögtön energiatakarékos üzemmódra vált. Bár pontos méretek nem állnak rendelkezésünkre a fotók alapján a billentyűzet közel 30 centi széles így a laptopok billentyűleosztásával és méreteivel vetekszik. Mindezek mellett persze az ára is illeszkedik az Apple csúcskategóriás termékeihez. Az amerikai webshopban 130 dollárért rendelhető meg.

0 Tovább

Szeress tökéletes kényelemben!

Roppant érdekes design-ágyra találtunk. A probléma, amire megoldást keres bizonyára mindenkivel előfordult már de beszélni róla roppant kellemetlen és kiábrándító. Arról van szó, hogy bármennyire is szeretünk partnerünkhöz bújva, ölelkezve aludni, filmet nézni, vagy egyéb tevékenységet folytatni az ágyban, az így felvett testhelyzetek egy rövid időn belül kényelmetlenné válnak. Kedvesünk hamar elkezdi nyomni ölelő karunk és nyilván mi is viszonozzuk a kényelmetlenségeket. Talán kiábrándító, de be kell látnunk: a kényelem utáni vágy gyakran ellehetetleníti az egész éjszakén át tartó romantikázást.

 

Mint írtuk, ennek a megoldására tesz kísérletet a Love Mattress névre keresztelt koncepció. Az ágy 8-10 centis szeletekből áll, melyek külön-külön vannak puha textilbe húzva. Az ágyszeletek lehetővé teszik, hogy könyökünket az ágyba süllyesztve kényelmes testtartást vegyünk fel anélkül, hogy átkarolt párunk súlya a karunkra nehezedne. Akár csak a Káma Szútrában, itt is végtelen számú lehetőség áll előttünk legyen szó szerelmeskedésről, vagy csak egy ártatlan esti filmnézésről.

1 Tovább

trendi

blogavatar

Trendblogunk beszámol az újdonságokról. Legyen szó telekommunikációról, autókról, divatról, utazásról, zenéről vagy filmekről.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek