Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Miről szólt a hét zenében? - vol. 2.

A Trendiblog ismét körbenézett, hogy 2011 14. hetében mi ment a blogokon, Twitteren, Hypemachine-on stb. Szubjektíven válogattunk a legmenőbb, legtöbbet posztolt és lájkolt dalok közül, és mivel jön a hétvége, elsősorban talpalávalók kerültek a mixbe. Új David Guetta, kiadatlan Kid Cudi, Katy Perry electro remix, hatalmas Barbra Streisand mashup, az LA Riots Mortal Kombat ihlette zúzása és egy kis ausztrál intellektuális popzene fért a 10 közé.

0 Tovább

Miről szólt a hét zenében?

A Trendiblog körbenézett, hogy 2011 13. hetében mi történt a zenében a neten. Mi volt a menő a Hype Machine-en, mit posztoltak a legtöbben a Twitteren, blogokon. Szubjektív válogatás a több száz trackből: french electro comeback, rosszfiú hiphop, jófiú hiphop, R&B, visszatérő indie rock szuperhősök és néhány idei Sziget és VOLT fellépő.

0 Tovább

Úgy hallgatod, ahogy neked tetszik!

Az mp3 lejátszók, iPodok és okostelefonok elterjedésével a fülhallgatók ugyanolyan hétköznapi elemei lettek viseletünknek, mint a karórák ékszerek vagy akár cipők. Természetes, hogy ezeken keresztül is ki akarjuk fejezni egyéniségünket. Utóbbiaknál nincs is ezzel gond, de olyan fülhallgatót találni, ami hűen tükrözi személyiségünket nem volt egyszerű feladat. Eddig.

Kotori

A Kotori nem csak kiváló hangminőségű fülhallgatókkal, de több, mint 100 színkombinációval próbál segíteni ezen a problémán. Sőt, annak sem kell szomorkodnia, akinek ez a hatalmas választék sem elég. Az oldalon saját füllhagatót is készthetsz, aminek mind a 10 (!) alkotóeleméhez te választhatsz szín.

1 Tovább
12
»

trendi

blogavatar

Trendblogunk beszámol az újdonságokról. Legyen szó telekommunikációról, autókról, divatról, utazásról, zenéről vagy filmekről.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek