trendi

Trendblogunk beszámol az újdonságokról. Legyen szó telekommunikációról, autókról, divatról, utazásról, zenéről vagy filmekről.

Divat lett a használt gumi!

Címkék: bicikli, bicikligumi, gumibelső, recycle, újrahasznosítás, design, öv, taska, karkötő, divat, kiegészítő


A környezettudatos gondolkodás terjedésével az újrahasznosított anyagokból készült tárgyak szerencsére hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Mi most pár bicikligumiból készült kiegészítőt szeretnénk bemutatni nektek. Nemcsak, hogy ezek nálunk is egyre divatosabbak, de több hazai tervező is nagyszerűt alkot ezekből, a mások szerint elhasználódott, szemétre való anyagokból.

 

A talán legismertebb, hazai bicikligumi-dizájner márka a Balkan Tango. Termékkínálatuk, amit egyre több helyen szerezhettek be folyamatosan bővül. Főleg táskákat és pénztárcákat gyártanak, de kollekciójukban öveket is találhattok.

 

Ha már az öveknél tartunk érdemes megemlíteni a 1mind1 csapatát, akik külső gumival is dolgoznak így öveik lényegesen férfiasabbak a többi márka termékeinél. Persze kollekciójukban a legfinomabb női ékszerek is megtalálhatóak.

 

A Felvarrom szintén öveket, karkötőket készít az elhasználódott gumikból, de kínálatukban még kisebb bútorok is megtalálhatóak. Munkáikat a látszólag durva, fekete gumi és színes szövetcsíkok kombinálásával teszi még érdekesebbé.


0 Reblog!
Reblog hírfolyam | Like hírfolyam

Feedek

Olvasóim

vinczebarbara Bamse34 Mengyán Eszter trendkollektor RapElek dori89