Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az idei nyár legcsajosabb napszemüvegei

Pár hete még a tavaszt vártuk , ami azonban olyan gyorsasággal tört be, hogy szinte rögtön nyár lett. Ideje tehát felkészülni kedvenc évszakunkra. Kezdjük is rögtön a legfontosabb kiegészítővel, a napszemüveggel!

A luxus divatmárkák kínálatából biztos mindenki könnyedén tudna jobbnál jobb darabokat választani, de ezt a borsos árak többnyire nem teszik lehetővé. Ezért mi most az elérhető árú nagy divatáruházak legújabb modelljei közül emeljük ki az idei év biztos befutóit.

A Tally Weijl kínálatából rögtön két szemcsit hoztunk nektek, amik bár sokban különböznek, mindkét stílus uralni fogja az idei nyarat.

A Retro Leo, ahogy a neve is mondja igazi retró darab, megfűszerezve egy kis leopárd mintás pink lazasággal.

 

A Flat Top ezzel szemben igazán vad darab. A szögletes formának a minimum Balaton Soundon a helye de az egész nyarat végigbulizhatjátok benne!

 

A H&M is meglovagolja az állatos minták reneszánszát. Itt is vadmacskás mintát láthatunk, amit a klasszikus forma és a fényáteresztő anyag tesz igazán menővé.

 

Természetesen a Mango is halad a korral. Mindkét általunk választott napszemüvege anyagában mintás, formájuk remekül ötvözi a diáklányos visszafogottságot és legtrendibb retró íveket.

A Zarától is két nagyon különböző lencsepárt választottunk. Az első igazán visszafogott darab, krémszínű kerete nagyon elegáns, amit erősítenek a szárakba illesztett fém díszítő elemek.

A másik párnál ezzel szemben ismét feltűnő foltokkal találkozunk, amit a hatalmas szögletes lencsék még inkább kiemelnek a tömegből.

Összességében elmondhatjuk, hogy a napszemüvegek világában az idei nyár a retró formákról és az élénk színek mellett az állatfoltos minták reneszánszáról fog szólni. Nincs más dolgotok, mint kiválasztani a nektek tetszőt és a nyár beköszöntével addig bulizni, míg a felkelő nap fénye meg nem csillan vadonatúj szemüvegeteken!

0 Tovább

Csokinyuszi túladagolás!

Továbbra is a húsvéti készülődés tart lázban minket, így összegyűjtöttünk nektek néhány érdekes csokinyuszit. Van kicsi, nagy, ehető, nem ehető és olyan, ami nem csak a szádban olvad...

Az első nyuszi talán a leghagyományosabb. Pusztán a ferdén álló fülével hívja fel magára a figyelmet. Ezt viszont olyan aranyosan teszi, hogy mi rögtön a szívünkbe zártuk. Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb csokinyuszitól eltérően külön-külön lehet leharapni a füleit.

 

A második versenyzőnk sem akármilyen. A Conrad's Candy által kézzel készült nyuszi különleges festést kapott. Persze a csokoládémestereknek nem kellett túl aprólékos munkát végezniük, mert a nyúl 66 cm magas és a súlya több, mint 3 kg.

Szegény kislányoknak fájni fog a hasa...

 

Mai harmadik nyuszink egy világrekorder. A már korábban is nagy népszerűségnek örvendő Duracell nyuszit ezúttal csokiból formázták meg, hogy az elemgyártó elnyerje vele a Guinness-rekordot. A végeredmény 382 cm és 2800 kg csokoládé.

 

A negyedik nyuszi a legdrágább. A Lindt csokigyár előtt tisztelgő alkotás a cég arany csomagolású csokinyusziját mintázza. Ezúttal azonban kifelejtették a csoki, helyére tömör 24 karátos arany került. De a csillogásból ez sem volt elég, az egészet gyémánt, rubint és egyéb drágakövek berakásával fejelték meg.

 

Utoljára hagytuk a legrendhagyóbb darabot. Ez tulajdonképpen nem is csokinyuszi, hanem egy azok elpusztításáról készült érdekes videóinstalláció. Ugyan sajnáljuk szegénykéket, mégsem tudjuk letörölni a vigyort az arcunkról, amikor beindul a hajszárító...

0 Tovább

Érezd magad sztárnak egy órára!

Budapest utcáin egyre többször láthatunk gyönyörű fekete limuzinokat elsuhanni. A korábban csak amerikai filmekben feltűnt csodaautókat már itthon is kibérelhetjük. Ráadásul nemcsak esküvőkre vagy különleges alkalmakra, hiszen a kedvező árak miatt egy nagyobb társaság azt  is megengedheti magának, hogy a szombat esti buliba érkezzen limuzinnal. Az új divat apropóján a trendi blog Judik Tamással, a Zóna Limuzin Service egyik tulajdonosával beszélgetett.

- Divatba jött a limuzin bérlés Budapesten?
- Szerencsére igen. Ebben közre játszik, hogy egyre megfizethetőbb a szolgáltatás. Amíg korábban elsősorban esküvőkre, céges rendezvényekre rendeltek limuzint manapság egyre gyakrabban bulikba is szállítunk utasokat.

- Mint az amerikai filmekben, amikor a középiskolások limuzinnal mennek a sulibálba?
- Majdnem. Budapesten egyre gyakrabban veszik igénybe a limuzin szolgáltatást leány, illetve legénybúcsúkon. Ez nem luxus többé, hiszen Budapest határain belül 1 órára 20 ezer forintba kerül a szolgáltatás, több órás megrendelés esetén pedig kedvezményeket tudunk biztosítani.

- Hányan férnek el egy limuzinban?
- Egyszerre kilencen utazhatnak velünk. Ebből is látszik, hogy egy társaság fejenként kevesebb, mint 3000 forintból életre szóló élményt szerezhet.

- A szállításon kívül egyéb szolgáltatásaitok is vannak?
-
Természetesen. Esküvőkre a limuzint feldíszítjük, kívánságra különböző feliratok is kerülhetnek az autókra. Leány és legénybúcsúkon pedig táncoslány, illetve chippendale produkciót is tudunk biztosítani. A showra akár a limuzinokban is sor kerülhet.

- Milyen limuzinok állnak a rendelkezésre?
- Csak fekete Lincolnok vannak a limuzin parkunkban. Úgy gondoljuk a fekete szín jelenti azt a luxust és eleganciát, amit a vendégek elvárnak. Az autók New Yorkból érkeztek és öt évnél fiatalabbak.

- Ha valaki kedvet kap a szolgáltatáshoz, hogy talál rátok?
-
Megtalálhat minket a www.zonalimuzin.hu honlapon vagy telefonon érdeklődhet a (+36 70) 625-6666-es telefonszámon.

0 Tovább

Sokkoló húsvéti tojások

Így húsvét közeledtével érdemes áttekinteni, hogy a világon eddig milyen próbálkozások voltak különleges hímes tojások elkészítésére. Ti melyiket vinnétek haza?


A világ legmagasabb húsvéti hímes tojása Kanadában található, egészen pontosan Vergeville-ben, melyet egy utahi matematika professzor (Ron Resch) tervezett meg, és nem sokkal később, az 1976-os „Pysanka” fesztiválra épült meg.

A mértani pontossággal megtervezett tojást szerencsére nem egy nyuszi tojta, ugyanis  majdnem 1 tonnás. 31 láb magasan van a földtől, az installáció maga pedig 18 láb magas, és 25 láb széles. A remekmű mintáit több száz és ezer geometriai alakzat teszi ki.


A világ legnagyobb húsvéti tojásának pedig az Ukrajnai Kolomyia-ban lévő ’Pysanka’ (húsvéti tojás) múzeum épületét kiáltották ki, mely bemutatja, és őrzi a tojás hímzés hagyományát.Az egyedi tojás alakú múzeum 2000-ben épült.

 

A „The World’s Largest Egg” feliratot a New Yorktól nem messze fekvő Albany-i színház tetején kiállított beton tojás is magáénak tudhatja. Habár ezt a címet viseli a mestermű, az állítás természetesen nem igaz: a tojás csak az amerikai nemzeti öntudat erősítésére szolgál.

 

2005-ben a Guylian belga csoki gyár pedig a képen látható, 8 méter magas csokoládészobrával került be a Guinness rekordok könyvébe, melyet a St. Niklaas-i piac megünneplésére hoztak létre. Egy ilyet szívesen találnánk a kertben!

 

A legmutatósabb hímes tojásokat azonban egy Szlovéniai (kézműves mester) művész tudhatja magáénak, Franc Grom, akinek kifúrt tojásai a gótikus rózsaablakok szépségével vetekszik. Ezek az extravagáns tojások 2009-ben lettek kiállítva, a szlovéniai Vrhnika-ban.

 

0 Tovább

GausWheel - a 21. század városi járgánya

Ha azt hittétek már mindent kitaláltak, amivel a városban közlekedni lehet, hát nagyot tévedtetek. A bicikli, gördeszka, görkori és a többiek most új vetélytársat kapnak.

 

 

A Gauswheelt nem csak azért szerethetjük mert ötvözi ezeknek az eszközöknek a jó tulajdonságait, de ráadásul két magyar elme szüleménye! A két ötletgazda Göczey András és Ungár Soma még évekkel ezelőtt gyártotta le az első prototípust, de ma már a világ számos pontján árulják a tökéletesített és modern technológiával készült közlekedési eszközt.

 

A videóban az egyik ötletgazda, a formatervező Ungár Soma többet is elmond a 21. század új városi járgányáról.

 

1 Tovább

trendi

blogavatar

Trendblogunk beszámol az újdonságokról. Legyen szó telekommunikációról, autókról, divatról, utazásról, zenéről vagy filmekről.

Utolsó kommentek