Komoly fordulóponthoz érkezett a trendi blog. Ez a mai a 100. bejegyzésünk! Bár biztos sokak szerint ez nem is olyan rengeteg, mi mégis nagyon örülünk neki, hogy eljött ez a nap és már alig várjuk az 1000-et!! És mivel minden sikeres blognak az egyik legfontosabb alkotórésze az olvasók tábora, szeretnénk nektek is megköszönni a támogatást. Ezért arra gondoltunk összeszedjük melyik 5 cikkünket olvastátok eddig legtöbben.

 

Szexi címlaplányok a PhotoShop előtt

 

 

Annyira nem meglepő módon egy csajos poszt került az első helyre. Ebben a digitális technológiák korát megelőző képmanipulálást mutattuk be csinos hölgyeken keresztül. A hatvanas évek reklámlányainak bizony nem csak az alakját szabták át a retusálóművészek,d e sokszor egészen új környezetbe is helyezték őket.

 

Extrém versenypálya egy kolumbiai autópályán

 

A második is egy férfiasnak mondható bejegyzés. Vagy mondjunk inkább kisfiúsat? Lényeg a lényeg, a szupergyors kisautóiról és pörgős-ugratós versenypályáiról híres Hot Wheels kolumbiai reklámja belopta magát a szívetekbe.

 

Divat lett a használt gumi!

 

A bizony a legnépszerűbb divatvilággal foglalkozó cikkünknek is van köze a közlekedésez. Az autógumikkal valószínűleg túl nehéz lenne dolgozni ezért számos divattervező bicikligumik újrahasználásával készít táskát, karkötőt vagy éppen bútort. Örülünk, hogy így szeretitek környezetbarát megoldásokat!

 

Az idei nyár legcsajosabb napszemüvegei

 

Tovább kalandozunk a divat szövevényes világában. Még májussal írtunk az idei nyár legmenőbbnek szánt női napszemüvegeiről. Nem állítjuk, hogy minden tippünk telitalálat volt, de az biztos, hogy a Wayferer és a leopárdminta nagy slágerek!

 

Hollywood új kedvencei

 

Hollywood trendi, 30 év alatti fiatal sztárjairól indított sorozatunk is sokan olvastátok. Bár a fiatal, pályafutásuk elején álló színészek története jogosan kelti fel bárki érdeklődését, szerintünk nem véletlen, hogy a hölgyekkel foglalkozó bejegyzés ért el nagyobb sikert. ;)