Erős trió állt össze, hogy az elektronikus zene kedvelőinek egy különleges kollekciót dobjon piacra. A Pumának eddig sem volt ismeretlen a limitált szériás cuccok terepe. Most a fellépéseit gyakran a legmodernebb vetítésekkel és különleges effektekkel feldobó elektró dj/producer deadmau5-szal álltak össze, hogy egy saját kollekcióval kedveskedjenek a rajongóknak. A szemfülesebbek észrevehették, hogy a trióhoz még hiányzik egy szereplő: a halottegeres cuccokat csak a Foot Locker kiemelt üzleteiben fogják majd árulni.

A gyakran saját tervezésű egérmaszkban fellépő kanadai deadmau5 2005-ben megjelent Porject 56 című albumával ért el nagyobb elismertséget, amitől kezdve karrierje töretlenül ível felfelé. 2010-es évet egy emlékezetes nyitányú újévi party-val kezdte a londoni O2 arénában majd szeptemberben az MTV Video Music Awards-on házigazdáskodott.

 

Az augusztus 1-jén megjelenő kollekció beharangozójaként készült egy csinos kis gördeszkás-parkourös videó is, amit természetes Európa legtrendibbnek tartott városaiban Barcelonában és Berlinben forgattak.

 

 

A fentebb említett londoni fellépés intrója:

 

Ha tetszett a cikk kövess minket Facebook-on is!