Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Lájkolj arannyal!

Úgy tűnik a lájk-hullám terjedésének valóban nem lehet véget vetni. A bűvös kis gomb az internet határait már rég túllépte, kapható már pólón, készítettek belőle pecsétet, matricát, sőt van aki születendő gyermekét nevezi el a web 2.0-s vívmányról.

Most azonban újabb fordulóponthoz érkezett a lájkolás. A francia formatervező MiniGorille lehetővé tette, hogy 30 kiválasztott a felfele mutató ujjacska segítségével fejezze ki tetszését szíve választotta iránt. A like-gomb mintájára készült humoros de ugyanakkor elegáns nyakék minden darabja kézzel készült, magas minőségű arany illetve ezüst felhasználásával.

 

Valóban nehéz egyértelműbben kifejezni tetszésünket, mint a mindenki által jól ismert ikont kedvesünk nyakába akasztani. Azonban mielőtt ajándékoznátok érdemes megtalálni az igazit, a limitált széria ugyanis garantálja, hogy a való életben ne bánjuk olyan bőkezűen a lájkokkal, mint a számítógép előtt ülve...

0 Tovább

Terepasztal a csuklón

El kell felejtenünk az órák és a percek fogalmát, hogy jobban oda tudjunk figyelni a belső tartalomra! Így fordítja Lao-ce bölcsességét saját és munkái nyelvére Katona Barbara. De lássuk miről is van szó!

 

Barbara órákkal dolgozik, de nem az idő jelzésére használatos ékszereket készít belőlük. A többnyire régi órákat ószereseknél, bolhapiacokon szerzi be majd mindegyiknek megalkotja a saját egyedi történetét, és azt sajátos módon tolmácsolja. Az órákat megszabadítja eredeti funkciójuktól, szerkezetüktől, majd miniatűr világokat alkot meg bennük, gyakran terepasztalra szánt kellékek segítségével.

 

Az órákat olyan fiúknak és lányoknak ajánlja, akik nem félnek az idő múlásától, sőt szeretnék azt megmosolyogni. Ha ilyenek vagytok vagy egyszerűen életetek egy kellemes pillanatára emlékeztetnek bennetek az üveg mögé zárt jelenetek, Barbara honlapján mindig megtekinthetők a legújabb darabok, sőt alkalmanként a WAMP-on is találkozhattok velük.

 

 

 

 

0 Tovább

trendi

blogavatar

Trendblogunk beszámol az újdonságokról. Legyen szó telekommunikációról, autókról, divatról, utazásról, zenéről vagy filmekről.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek