Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hé! Milyen számot hallgatsz?

Új trend terjed a YouTube-on, ami mint sok egyéb New York-ból induva járta már be szinte az egész világot. A 'Hey You! What Song are you Listening to?', avagy magyarosan 'Hé! Milyen számot hallgatsz?' lázról van szó.

A dolog roppant egyszerű, de annál szórakoztatóbb. Egy kamerával és egy a fenti szöveggel ellátott táblával felszerelkezett vállalkozó szellemű városlakó járja az utcákat és minden fülhallgatóval szembejövő idegennek felteszi a már említett kérdést. A verbális kommunikációt tökéletesen egészíti ki a tábla, ha a zenehallgatás miatt a kérdést nem hallanák meg elsőre. Az internetre felkerült videókban természetesen felcsendülnek az éppen hallgatott számok kedvenc dallamai és egészen a következő válaszadó megjelenéséig hallhatjuk őket.

Az alább látható eredeti videót Tyler Cullen készítette New York-ban és 2 hónap alatt bő 1,2 millióan látták.

 

A videó nem csak a nézőknek tetszett, de sok alkotót is megihletett így két hónap alatt több tíz reinkarnációja született. Ezek többek közt olyan városokban készültek mint London, Denver, Sydney, Szingapúr, Koppenhága vagy Isztambul.

Budapestiként büszkén mondhatjuk, hogy a mi városunk sem marad ki a sorból és pár napja felkerült a hazai verzió is, amit eddig több, mint 20.000-en néztek meg. Ha ti is kíváncsiak vagytok mit hallgat az 'utca embere' klikk a videóra!

 

Ha tetszett a cikk kövess minket a Facebookon is!

1 Tovább

Keressük Budapest legtrendibb szórakozóhelyét, éttermét, kávézóját és fitnesztermét

A Trendi blog a postr-n folyamatosan beszámol a nagyvilág újdonságairól és érdekességeiről. Most úgy döntöttünk, hogy a saját házunk táján, közelebbről Budapesten is körbenézünk, és a Trendi blog a Taxi4-gyel karöltve megkeresi Budapest legtrendibb szórakozóhelyét, éttermét, kávézóját/kocsmáját/sörözőjét és fitnesztermét.



A döntést azonban szeretnénk a közönség kezébe adni. Azt szeretnénk, ha olvasóink és Facebook csoportunk tagjai választanák meg 2011 legtrendibb helyeit. Ha szeretnél részt venni a szavazásban első lépésben ajánld kedvenceid a Taxi4 üzenőfalán vagy a trendi@taxi4.hu e-mail címen július 31-ig. Az e-mail címre érkező ajánlásokat kiposztoljuk a Facebook oldalunkra, így ezeket a jelölteket is lehet lájkolni. A kategóriánként legtöbb lájkot begyűjtő 11 jelölt felkerül a szűkített listára. A 4x11 jelölt közül a Taxi4 Facebook oldalának rajongói szavazzák meg, hogy kik lesznek a TrendiBudapest 2011 díj nyertesei.

A győztesek sajtó nyilvános díjátadó keretében vehetik a TrendiBudapest 2011 díjat. A megtisztelő címet a nyertesek innentől szabadon használhatják marketing tevékenységükben.

A kezdeményezéssel ti is nyerhettek, hiszen a szavazók között 10 darab 4444 forintos taxi utalványt sorsol ki a Taxi4. A TrendiBudapest 2011 díjjal reméljük egy hosszú távú kezdeményezés indul útjára, és ti Trendi blog olvasók folyamatosan véleményezhetitek majd a budapesti szórakozóhelyek, éttermek, kávézók, kocsmák, sörözők és fitnesztermek szolgáltatásait.

0 Tovább

Szeressük a Dunát!

Budapest legmeghatározóbb eleme a Duna. Mégis kevés célt szolgál, legtöbbünknek inkább csak útban van, ha átakarunk kelni a két városrész között. Ezen szeretne változtatni a Dunatanösvény nevű kezdeményezés.

 

A fiatal képzőművészek és építészek által útjára indított projekt egy 13 pontból álló tanösvény, amin végighaladva a régi Duna parti szórakozási formáktól kezdve modern képzőművészeti alkotásokon át sok mindennel találkozhatunk.

 

 

A sok érdekes helyszín közül valószínűleg a Stég lesz a legnépszerűbb. Ez egy Belgrád rakparti hajóállomás, amin bárki kénye-kedve szerint elücsöröghet és gyönyörködhet a vízben, a hajókban és a háttérben elterülő Gellérthegy látványában.

 

  Képek innen

0 Tovább

Érezd magad sztárnak egy órára!

Budapest utcáin egyre többször láthatunk gyönyörű fekete limuzinokat elsuhanni. A korábban csak amerikai filmekben feltűnt csodaautókat már itthon is kibérelhetjük. Ráadásul nemcsak esküvőkre vagy különleges alkalmakra, hiszen a kedvező árak miatt egy nagyobb társaság azt  is megengedheti magának, hogy a szombat esti buliba érkezzen limuzinnal. Az új divat apropóján a trendi blog Judik Tamással, a Zóna Limuzin Service egyik tulajdonosával beszélgetett.

- Divatba jött a limuzin bérlés Budapesten?
- Szerencsére igen. Ebben közre játszik, hogy egyre megfizethetőbb a szolgáltatás. Amíg korábban elsősorban esküvőkre, céges rendezvényekre rendeltek limuzint manapság egyre gyakrabban bulikba is szállítunk utasokat.

- Mint az amerikai filmekben, amikor a középiskolások limuzinnal mennek a sulibálba?
- Majdnem. Budapesten egyre gyakrabban veszik igénybe a limuzin szolgáltatást leány, illetve legénybúcsúkon. Ez nem luxus többé, hiszen Budapest határain belül 1 órára 20 ezer forintba kerül a szolgáltatás, több órás megrendelés esetén pedig kedvezményeket tudunk biztosítani.

- Hányan férnek el egy limuzinban?
- Egyszerre kilencen utazhatnak velünk. Ebből is látszik, hogy egy társaság fejenként kevesebb, mint 3000 forintból életre szóló élményt szerezhet.

- A szállításon kívül egyéb szolgáltatásaitok is vannak?
-
Természetesen. Esküvőkre a limuzint feldíszítjük, kívánságra különböző feliratok is kerülhetnek az autókra. Leány és legénybúcsúkon pedig táncoslány, illetve chippendale produkciót is tudunk biztosítani. A showra akár a limuzinokban is sor kerülhet.

- Milyen limuzinok állnak a rendelkezésre?
- Csak fekete Lincolnok vannak a limuzin parkunkban. Úgy gondoljuk a fekete szín jelenti azt a luxust és eleganciát, amit a vendégek elvárnak. Az autók New Yorkból érkeztek és öt évnél fiatalabbak.

- Ha valaki kedvet kap a szolgáltatáshoz, hogy talál rátok?
-
Megtalálhat minket a www.zonalimuzin.hu honlapon vagy telefonon érdeklődhet a (+36 70) 625-6666-es telefonszámon.

0 Tovább

trendi

blogavatar

Trendblogunk beszámol az újdonságokról. Legyen szó telekommunikációról, autókról, divatról, utazásról, zenéről vagy filmekről.

Utolsó kommentek