Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Designer Xbox-ok támadása!

Úgy tűnik, a teljesítménybeli harc olyan kiélezetté vált a számítógépes játékkonzolok piacán, hogy pusztán HD grafikával és minden korábbinál élethűbb játékhelyzetekkel már csak nehezen tudnak versenyezni a gyártók. Talán ezt a helyzetet próbálják orvosolni a Microsoft tervezői és egy triónyi Xbox-ot bújtattak új külsőbe.

Korábban már beszámoltunk a Star Wars-os különkiadásról, de most két újabb verzió is piacra került. Mindkét különkiadás egy-egy nagy múltú és komoly sikereket elért játéksorozathoz tartozik, amelyek legújabb verziójához készültek a konzolok.

 

A Gears of War 3 és Call of Duty: Modern Warfare 3 egyaránt lövöldözős játékok, azonban míg az első egy kitalált világban játszódik, ahol az emberek egy Locust nevű faj ellen harcolnak, addig az utóbbi valós háborús helyzetek minél élethűbb megvalósítását tűzte ki célul.

Akármelyik világ is nyeri el a játékosok tetszését, a csomagok tartalma hasonló: egy az adott játék világára emlékeztető festésű konzolt és a dizájnban passzoló drótnélküli kontrollerpárt kapunk a pénzünkért.

 

Ez az összeg Amerikában 400 $, ami egy fanatikus játékrajongónak nem is vészes, hiszen egy sztenderd kinézetű egykontrolleres kezdőcsomag is 300-ba kerül.

Ebből talán kikövetkeztethető, hogy bár mindhárom különkiadást 'limitáltnak' hirdetik, arra utaló adatot nem sikerült találnunk, hogy ez pontosan milyen darabszámot is jelent.

0 Tovább

Star Wars droidos XBOX

Megint Star Wars! A sci-fi klasszikus úgy tűnik valóban kimeríthetetlen forrás az alkotói válságban szenvedő tervezők számára. Ezúttal a Microsoft játékkonzoljának dizájnereit ihlették meg a már-már családtagnak számító robotok. Az XBOX legújabb generációjának a különleges kiadásban R2D2-t és C3PO-t megidéző borítást kapott a konzol és a kontroller.

Azt ugyan nem értjük, hogy ha már a szetthez jár, egy új Star Wars-os Kinect játék, akkor a játékosok mozgását egyéb eszköz nélkül felismerő kiegészítő miért nem kapott egyedi dizájnt...

De sebaj! A Játék így is felejthetetlen élménynek ígérkezik, amikor a nagy izgalomban a kubista C3PO portréra emlékeztető irányító arcvonásait nyomkodjuk!

0 Tovább

trendi

blogavatar

Trendblogunk beszámol az újdonságokról. Legyen szó telekommunikációról, autókról, divatról, utazásról, zenéről vagy filmekről.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek