Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Iszákos fotósok

A fenti képet látva, és a mai elektronikai kütyüs trendeket ismerve biztos mindenkinek egy iPhone-ra csatlakoztatható mini tükörreflexes objektív jut eszébe. Első pillantásra mi is így voltunk ezzel. Azonban, ahogy a Photojojo oldalán megtudtuk egészen másról van szó. Az eszköz, bár megtévesztésig hasonlít egy objektívre nem is a fotózást segíti, hacsak nem szükséges valakinek legurítani egy felest, hogy megjöjjön az ihlet. A mini-objektív ugyanis valójában egy remekül kidekorált feles-pohár. Az nem kérdés, hogy egy gyakorlott partifotósnak is szüksége lehet némi lazításra, és ilyenkor jól jöhet ez, az addig az objektívek közt észrevétlenül megbúvó kis segítség.

 

Persze nem csupán alkohol fogyasztására használhatóak a pohárkák. Remek ajándék lehet ez mindenkinek, aki a fotózás megszállottja. Ha pedig nem iszik, hát tarthatja benne memóriakártyáit, csipeszeket, jegyzeteket, aprópénzt és minden egyéb mütyürt.

0 Tovább

Tequila divat

Bár itthon elég kevés jó minőségű tequilát lehet kapni, a mexikói ital nálunk is nagyon népszerű. Az 1800 Tequila azonban a nemzetközi kínálatból is kiemelkedik. Be kell vallanunk még sosem kóstoltuk az italt de ezúttal nem is a tartalomról kell beszélnünk. A cég ugyanis rendszeresen művészeket kér fel, hogy limitált szériás üvegeket fessenek számukra. A legújabb projektben, melynek témája a luchadorok (mexikói pankrátorok) voltak, 6 művész vehetett részt.

 

 

Az üvegeken természetesen visszaköszönnek a birkózók vad maszkjai illetve az ital erejére is felhívják figyelmünket az illusztrációk. A dizájnolt üvegekből egyenként 1800 darab készül.

0 Tovább

trendi

blogavatar

Trendblogunk beszámol az újdonságokról. Legyen szó telekommunikációról, autókról, divatról, utazásról, zenéről vagy filmekről.

Legfrissebb bejegyzések

2011.06.08.

Utolsó kommentek