Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pimp My Wall

Az interneten és a különböző tévés barkácsműsorokban számos tippet, ötletet és praktikát leshetünk el arról, hogyan is varázsolhatjuk szebbé, egyedibbé otthonunkat. Mi nem is ebbe a sorba szeretnénk beállni, hanem egy igazán fiatalos és trendi, de legfőképp profi csapatot szeretnénk nektek bemutatni.

 

A Pimp My Wall csapata lakások, irodák, éttermek vagy bármilyen egyéb belső tér egyedi dekorálásával foglalkozik. Majdnem azt írtuk, hogy festésével de nagyot hibáztunk volna: az ecset és a festékszóró mellett profin bánnak egyedi tervezésű fali-matricákkal, tapétákkal és ha az igény úgy kívánja szöggel és kalapáccsal is.

 

Saját bevallásuk szerint a munkamódszer és a tervezés folyamata is személyre szabott. Előbb megnézik a dekorálásra szánt helyet, majd egy jót beszélgetnek a tulajjal. Ha van előzetes elképzelés együtt gyúrják át a gondolatot, hogy a tökéletes dekoráció születhessen meg, ha pedig nincs, igyekeznek minél többet megtudni a térről és a benne élőkről/dolgozókról.

 

Azt hisszük a képek magukért beszélnek: legyen szó rajzfilm-klasszikusokkal díszített irodáról vagy századfordulós francia lebujjá varázsolt nappaliról, a Pimp My Wall csapata előtt nincs akadály. Ha tetszik az alábbi videó és élőben is megnéznétek, hogyan dolgoznak érdemes megkeresni őket honlapjukon vagy Facebook oldalukon!

 

 

 

0 Tovább

Pimp my iPad!

Nemrég írtunk róla, hogy hamarosan hazánkban is kapható lesz az iPhone 4 fehér színben. A „fejlesztésre” hónapokig kellett várniuk azoknak, akiket nem csak a belbecs, de elektromos kütyüik külső megjelenése is érdekel. Hasonló problémákra keresi a választ a Colorware. A cég számítógépek, telefonok, és köztük természetesen az iPhone és iPad legújabb generációinak egyedi festésével foglalkozik.

 

Honlapjukon bárki kiválaszthatja, hogy a készülékek különböző részeit milyen színben szeretné szívesen látni. Mondanunk sem kell, hogy a paletta lényegesen változatosabb, mint az Apple Store kínálata...

 

Ennek függvényében, természetesen az árak is több számjegyűek. A legegyszerűbb iPad 2 modell az amerikai bolt ár duplája, 900 $. Természetesen saját, már meglévő készülékünket is beküldhetjük egy kis sminkelésre, ezzel lefaragva az összeget.

 

0 Tovább

trendi

blogavatar

Trendblogunk beszámol az újdonságokról. Legyen szó telekommunikációról, autókról, divatról, utazásról, zenéről vagy filmekről.

Legfrissebb bejegyzések

2011.06.15.
2011.05.05.

Utolsó kommentek