Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Star Wars droidos XBOX

Megint Star Wars! A sci-fi klasszikus úgy tűnik valóban kimeríthetetlen forrás az alkotói válságban szenvedő tervezők számára. Ezúttal a Microsoft játékkonzoljának dizájnereit ihlették meg a már-már családtagnak számító robotok. Az XBOX legújabb generációjának a különleges kiadásban R2D2-t és C3PO-t megidéző borítást kapott a konzol és a kontroller.

Azt ugyan nem értjük, hogy ha már a szetthez jár, egy új Star Wars-os Kinect játék, akkor a játékosok mozgását egyéb eszköz nélkül felismerő kiegészítő miért nem kapott egyedi dizájnt...

De sebaj! A Játék így is felejthetetlen élménynek ígérkezik, amikor a nagy izgalomban a kubista C3PO portréra emlékeztető irányító arcvonásait nyomkodjuk!

0 Tovább

A kézi játékkonzolok új generációja

A Sony a napokban jelentette be, hogy új kézi konzolja hamarosan megérkezik a boltokba. A PlayStation Vita joggal pályázik a címben szereplő elismerésre. A korábbi PlayStation Portable verziókat többszörösen felülmúló eszközben rejlő lehetőségeket még csak most kezdik megismerni a játékfejlesztők.

 

A konzol irányításának sokoldalúsága megdöbbentően újszerű. Megmaradtak a PlayStation már-már klasszikus gombjai: az irányjelző nyilak, a geometriai formákból álló négyes és két analóg kar is. Amivel a szerkezet többet tud elődjeinél az a 5 colos multi-touch screen és a konzol hátulján helyet kapott, szintén több érintést együttesen érzékelő hatalmas touchpad.

 

Az elsőre bonyolultnak és túl összetettnek tűnő vezérlésnek megvannak a maga veszélyei. A játékfejlesztők felelősgége, hogy okosan éljenek a hardver adta lehetőségekkel és csak a kellő számú, a játékot valóban élvezetesebbé tevő funkciókat sűrítsék a programokba...

 

 

0 Tovább

trendi

blogavatar

Trendblogunk beszámol az újdonságokról. Legyen szó telekommunikációról, autókról, divatról, utazásról, zenéről vagy filmekről.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek