Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Jegyzetelj a falakra!

Biztos sok graffitis álma válik most valóra, de nem csak ők örülhetnek. Valószínűleg sokunk került már olyan helyzetbe, hogy hirtelen támadt, és persze remek ötletünk nem volt hova felírni. A felejtéstől való félelem ilyenkor olyan kínzó, hogy akár a legközelebbi buszmegálló üvegfalára is hajlandóak lennénk feljegyezni világmegváltó ötletünket.

Erre a problémára talált ironikus megoldást a meghökkentő nevű the. tervezőpárosa. Új jegyzetfüzetükben nem üres papírokkal, de még csak nem is négyzethálós lapokkal találkozhatunk, hanem 80 db. New York-i utcajelenet remek fotójával. Persze jegyzetelni ezekre is lehet, hiszen rengeteg üres felület kínálkozik a firkálásra: frissen festett falak, kisteherautók oldala, szellőzőberendezések vezetékei, utcatáblák és ki tudja még mi. Természetesen a füzetet ezután is otthon felejthetjük, de ha legközelebb az utcán támad feljegyezni-valónk legalább tudni fogjuk, mit érdemes keresni!

 

Ha tetszett a cikk kövess minket Facebookon is!

0 Tovább

Tetris, hogy el ne felejtsd!

Itt a vakáció, ezáltal talán a feljegyzendő dolgok is megritkultak. Ám ha mégis szeretnénk öntapadós emlékeztetőfecnikkel múlatni az időt, arra tökéletes eszköz az alábbi készlet.

 

 

A klasszikus videojátéknak már annyi reinkarnációja volt, hogy talán megszámolni nem is lehet. Ez a legújabb szintén rengeteg lehetőséget rejt magában. Képzeljük csak el, ahogy az elvégzendő feladatok a hűtőszekrény oldalán fentről lefele mozogva állnak össze teljes sorokká, majd mikor bevégzik dolgukat eltűnnek, mintha csak Gameboy-unkat nyomogatnánk. A pontok helyett itt azonban a valós élet jutalmaz bennünket, miszerint nem felejtettük a gyereket az iskolában egész hétvégére és másnap is friss tejet ihatunk a kávéhoz...

0 Tovább

trendi

blogavatar

Trendblogunk beszámol az újdonságokról. Legyen szó telekommunikációról, autókról, divatról, utazásról, zenéről vagy filmekről.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek