Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés

Katapultálj igazi madarakat!

Az Angry Birds hónapok óta uralja a mobilalkalmazások letöltési listáit, készüléktípustól függetlenül. A játék alig pár hónap alatt több verziót és különkiadást is megélt, és valódi pop-kulturális jelenséggé vált.

A jó hír, hogy a játékot mostantól otthon is játszhatjuk. Bár ezután sem lőhetünk ki valódi madarakat, az érintőkijelzők kötöttségeitől megszabadulhatunk. A Játékkészlet három mérges madarat, négy gonosz, zöld, tojástolvaj disznót, és természetesen egy nélkülözhetetlen katapultot tartalmaz. Egy csomag kártyát is kapunk, ami segítséget nyújt felállítani a pályákat, de persze a saját fantáziánkra is bízhatjuk magunkat.

 

Az biztos, hogy elsőre nagy élmény kedvenc virtuális madaraink kilövését élőben látni, de abban már kételkedünk, hogy a játék ezen formája is tud olyan addiktív lenni mint az eredeti...

0 Tovább

Megérkezett a fehér iPhone 4

Hosszú késlekedés után mától több európai országban is kapható az Apple legújabb telefonja. A feketében is nagy népszerűségnek örvendő, már-már kultikus telefon mától új színben, fehérben is kapható. A várakozás hosszú hónapjai alatt sok pletyka kapott szárnyra, hogy mi is lehet a késés oka, de ezek már nem számítanak. Nektek tetszik az új szín?

 

A fehér iPhone hazai megjelenésének dátuma egyenlőre hét pecsétes titok, de úgy hírlik nem kell rá sokat várni, magyar boltokban is heteken belül kapható lesz.

0 Tovább

trendi

blogavatar

Trendblogunk beszámol az újdonságokról. Legyen szó telekommunikációról, autókról, divatról, utazásról, zenéről vagy filmekről.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek