Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

iPhone Van Gogh gyűjtőknek

...vagy Van Gogh iPhone gyűjtőknek? Mindkét célcsoport körében nagy sikerrel kecsegtet a Slick Wraps nevű elektronikai cikkek védőbevonataira szakosodott cég legújabb sorozata.

Az ötlet tulajdonképpen elég egyszerű: kerestek egy világszerte ismert és népszerű festőt, az egyik legkedveltebb képéből beszereztek egy kiváló minőségű reprót, iPhone formájúra darabolták, majd valószínűleg azóta sikerrel árulják.

 

 

A Csillagos éjt egyébként 3x9 mezőre osztották, így 27 hátlap jött ki belőle. A webshopban természetesen azt is kiválaszthatjuk, hogy melyik részletet szeretnénk zsebünkben hordani.

 

 

Ha pedig nem tudnánk választani, akkor egy kisebb vagyonért cserébe hazavihetjük az egész kollekciót, hogy esténként a falon lógva, napközben a zsebünkben váltakozva hódoljunk műgyűjtő szenvedélyünknek.

0 Tovább

Katapultálj igazi madarakat!

Az Angry Birds hónapok óta uralja a mobilalkalmazások letöltési listáit, készüléktípustól függetlenül. A játék alig pár hónap alatt több verziót és különkiadást is megélt, és valódi pop-kulturális jelenséggé vált.

A jó hír, hogy a játékot mostantól otthon is játszhatjuk. Bár ezután sem lőhetünk ki valódi madarakat, az érintőkijelzők kötöttségeitől megszabadulhatunk. A Játékkészlet három mérges madarat, négy gonosz, zöld, tojástolvaj disznót, és természetesen egy nélkülözhetetlen katapultot tartalmaz. Egy csomag kártyát is kapunk, ami segítséget nyújt felállítani a pályákat, de persze a saját fantáziánkra is bízhatjuk magunkat.

 

Az biztos, hogy elsőre nagy élmény kedvenc virtuális madaraink kilövését élőben látni, de abban már kételkedünk, hogy a játék ezen formája is tud olyan addiktív lenni mint az eredeti...

0 Tovább

Pimp my iPad!

Nemrég írtunk róla, hogy hamarosan hazánkban is kapható lesz az iPhone 4 fehér színben. A „fejlesztésre” hónapokig kellett várniuk azoknak, akiket nem csak a belbecs, de elektromos kütyüik külső megjelenése is érdekel. Hasonló problémákra keresi a választ a Colorware. A cég számítógépek, telefonok, és köztük természetesen az iPhone és iPad legújabb generációinak egyedi festésével foglalkozik.

 

Honlapjukon bárki kiválaszthatja, hogy a készülékek különböző részeit milyen színben szeretné szívesen látni. Mondanunk sem kell, hogy a paletta lényegesen változatosabb, mint az Apple Store kínálata...

 

Ennek függvényében, természetesen az árak is több számjegyűek. A legegyszerűbb iPad 2 modell az amerikai bolt ár duplája, 900 $. Természetesen saját, már meglévő készülékünket is beküldhetjük egy kis sminkelésre, ezzel lefaragva az összeget.

 

0 Tovább

Megérkezett a fehér iPhone 4

Hosszú késlekedés után mától több európai országban is kapható az Apple legújabb telefonja. A feketében is nagy népszerűségnek örvendő, már-már kultikus telefon mától új színben, fehérben is kapható. A várakozás hosszú hónapjai alatt sok pletyka kapott szárnyra, hogy mi is lehet a késés oka, de ezek már nem számítanak. Nektek tetszik az új szín?

 

A fehér iPhone hazai megjelenésének dátuma egyenlőre hét pecsétes titok, de úgy hírlik nem kell rá sokat várni, magyar boltokban is heteken belül kapható lesz.

0 Tovább

trendi

blogavatar

Trendblogunk beszámol az újdonságokról. Legyen szó telekommunikációról, autókról, divatról, utazásról, zenéről vagy filmekről.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek