A mai mínusz egyedik nappal kezdetét veszi és egészen vasárnapi g dübörög az ország vezető és Európa egyik legnagyobb fesztiválja a Sziget. Mi egyetlen apró részletre szeretnénk felhívni figyelmetek, ami bár látszólag nem nagy változás mégis jelentősen befolyásolja a szigetlakók mindennapjait. Ez pedig nem más, mint a fesztiválkártya.

Ez az eszköz egy érintés nélkül működő mágneskártya, ami a készpénzes fizetést hivatott felváltani. A működése igen egyszerű: a kiváltott kártyát a fesztivál területén elhelyezett számos feltöltőponton keresztül tölthetjük fel készpénzes vagy bankkártyás fizetéssel. A benti kereskedőknél, kocsmáknál pedig már csak a kártyánkat kell elhúzni a leolvasókészülék előtt és már fizettünk is. A trendi stábjának az idei Balaton Soundon már volt szerencséje kipróbálni a kártyát. Tapasztalataink egyértelműen pozitívak. Kellő számú feltöltőpont áll rendelkezésre, hogy a segítőkész alkalmazottaknak és az egyszerű technológiának hála szinte várakozás nélkül sorra kerüljünk. Ha pedig az egyenlegünk egyszer feltöltöttük, nem kell többé készpénzzel bajlódnunk. A kártya nem csak a kocsmákban történő sorban állást rövidíti le lényegesen, de különösen nagy segítséget nyújt ha a pulttól 4 korsó sörrel a kézben szeretnénk távozni...

 

 

A technológia ráadásul nem csak kártya formában érhető el. Akik biztosak szeretnének lenni benne, hogy virtuális egyenlegüknek nem kél lába azt egy szuper trendi Sziget-dizájnú órára is tölthetik pénzüket. Ezzel a fizetés ugyanúgy történik ráadásul a pontos idő ismeretében még kedvenc koncertünket sem késsük le soha.

 

Ha tetszett a cikk kövess minket Facebookon is!