Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tekerj guruló kocsmát!

Sokan járnak biciklivel különböző szórakozóhelyekre. Ez így roppant kényelmes, bár alkoholos befolyásoltság alatt tekerni veszélyes és törvénytelen. Ez utóbbi problémán ugyan nem segít, sőt inkább ront a „Party Bike” de közlekedési szokásainkat gyökeresen megváltoztatja.

Segítségével nem kell a kocsmához biciklizni, helyette egy sokkal praktikusabb megoldást alkalmazhatunk. Mostantól a kocsmával tekerhetünk bárhová!

 

 

Ez a különleges jármű tíz fő szállítását teszi lehetővé, szerelhető rá sörcsap, illetve időjárástól függően tető vagy napelem. A biztonság kérdése számunkra nem tűnik megoldottnak, viszont az elhízástól nem kell félni. Tekerés közben rögtön leadhatjuk a keletkező sörhasunkat!

0 Tovább

Új bringatrendek: egyedi és felújított kerékpárok

Itt a tavasz, sokan szedik elő, viszik szervízbe a bringát, hogy aztán önfeledten suhanjanak a napsütésben (reméljük, mindig szabályosan, persze). A bicikligyárak új katalógusai már elérhetőek, a „hivatalos" trendek nem sok meglepetést hoztak. Viszont ahogy a bicikli lassan hazánkban is kultikus tárggyá növi ki magát, egyre többen nem kérnek az előregyártott modellekből, legyenek azok bármilyen jók is.
Nő a kereslet a pincék mélyéről előkotort, gyakran 30-40 évesnél is idősebb bringák szakszerű felújítására. Az így előállt gépek nem csak retró megjelenésük, de egyediségük miatt is egyre népszerűbbek. Az már egyéni ízlés kérdése, hogy a történelmi hitelesség, vagy a különleges megjelenés kerül-e fölénybe a restaurálás során.
Ez a dilemma persze fel sem merül, ha a reménybeli tulajdonos eleve egyedi modell összerakását kéri. Ez, a váz összerakásával kezdődő munka általában jóval borsosabb kiadást jelent a biciklizőnek. De az eredmény (ideális esetben) egy olyan bringa, ami minden paraméterében illik a tulajdonosához. Az árat viszont nem csak a maximális kényelem és funkcionalitás indokolja, de az a tudat is, hogy ilyen biciklije senki másnak nincs. Sokan a legegyszerűbb megoldást, a váz újrafestését-fényezését választják – a végeredmény hasonlóan egyedi, viszont alig terheli meg a pénztárcát.
Kedvcsinálónak néhány kép a First Bike, a Rocket Bikes, a Kurtz és a BC Paintworks kínálatából!

 

Rocket Bikes

 

Rocket Bikes

 

Kurtz

 

BC Paintworks - Scwinn

 

First Bike fixi

0 Tovább
12
»

trendi

blogavatar

Trendblogunk beszámol az újdonságokról. Legyen szó telekommunikációról, autókról, divatról, utazásról, zenéről vagy filmekről.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek