Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Új Puma cuccok elektró fanoknak

Erős trió állt össze, hogy az elektronikus zene kedvelőinek egy különleges kollekciót dobjon piacra. A Pumának eddig sem volt ismeretlen a limitált szériás cuccok terepe. Most a fellépéseit gyakran a legmodernebb vetítésekkel és különleges effektekkel feldobó elektró dj/producer deadmau5-szal álltak össze, hogy egy saját kollekcióval kedveskedjenek a rajongóknak. A szemfülesebbek észrevehették, hogy a trióhoz még hiányzik egy szereplő: a halottegeres cuccokat csak a Foot Locker kiemelt üzleteiben fogják majd árulni.

A gyakran saját tervezésű egérmaszkban fellépő kanadai deadmau5 2005-ben megjelent Porject 56 című albumával ért el nagyobb elismertséget, amitől kezdve karrierje töretlenül ível felfelé. 2010-es évet egy emlékezetes nyitányú újévi party-val kezdte a londoni O2 arénában majd szeptemberben az MTV Video Music Awards-on házigazdáskodott.

 

Az augusztus 1-jén megjelenő kollekció beharangozójaként készült egy csinos kis gördeszkás-parkourös videó is, amit természetes Európa legtrendibbnek tartott városaiban Barcelonában és Berlinben forgattak.

 

 

A fentebb említett londoni fellépés intrója:

 

Ha tetszett a cikk kövess minket Facebook-on is!

0 Tovább

Oldschool cipőből vadiúj szandál

A Converse közel 100 éve(!) gyártja változatlan formában legendás cipőjét, a Chuck Taylor All-Stars-t. Azóta a szivárvány összes színében lehetett kapni az edzőcipőt, terveztek rá designt pop art és kortárs művészek, festettek rá graffitisek, készültek különleges szériák zenekaroknak, sportolóknak, koncertturnéknak és a cipő hétköznapi viselői is gyakran maguk dekorálták ki, alakították át a régi de megunhatatlan lábbelit.

Idén megint újjászületik a csillagos csuka: szandálként vagy papucsként is viselhetjük, így a fanatikusoknak a nyár legforróbb napjain sem kell lemondaniuk a klasszikusról.

0 Tovább

Szárnyas Balerina

Egy igazán angyali poszttal szeretnénk kedveskedni női olvasóinknak. Jeremy Scott és az Adidas közreműködésének köszönhetően idén minden kis balerina szárnyra kelhet.

 

Az amerikai divattervező és német sportszeróriás legújabb közös darabjával bárki felhívhatja magára figyelmet és isteni hírnöknek érezheti magát egy darabig.

 

0 Tovább

Új cipő trend Hollywoodban – Zipz Shoes

Egyre több sztár szeret bele a Zipz Shoes nevű márkába. A cipők lényege, hogy a tulajdonos kedve szerint váltogathatja, variálhatja a cipő felső és alsórészét egy zipzár segítségével. A sportos cipőkhöz számos színes, mintás felsőrész közül válogathatunk, amelyek mind a nőknek, mind a férfiaknak kínálnak megfelelő választást. A márka azt érezteti a fogyasztókkal, hogy ők lehetnek saját maguk divattervezői, és a lehetőségeknek csupán saját kreativitásuk szab határt.



A Hollywoodi színészek és a zenei világ elismert sztárjai közül már sokan hordják ezeket  a különleges cipőket, amelyek az idei nyár nagy slágertermékei lehetnek.

Jennifer Love Hewitt egy magas talpúba szeretett bele:



Teri Polo az Apádra ütök sztárja egy visszafogottabb modellt választott:



Herbie Hancock a pirosat szereti:

 A Lila akác közből Kathryn Johnson azt bizonyítja, hogy a Zipz kortalan divat:

 Denise Richard még estélyihez is felpróbálja: 

 Peter Weller, a Robotzsaru nem fél a színestől:

 A friss Golden Globe-díjas Jane Lynch egy halálfejes modellt választott:

 A Gyűrűk Urából ismert David Monaghanről a cipője is elárulja, hogy színes egyéniség:



A kemény fiúknak is tetszik. "Dave" Mustaine a Megadethből:



 

0 Tovább

trendi

blogavatar

Trendblogunk beszámol az újdonságokról. Legyen szó telekommunikációról, autókról, divatról, utazásról, zenéről vagy filmekről.

Utolsó kommentek