Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tépőzáras cipő - kicsit máshogy

Sok cipőgyártó kísérletezett már olyan cipőkkel, amiket használójuk kénye-kedve szerint manipulálhat. Ezek közül a legemlékezetesebbek az Adidas Adicolor néven kiadott cipői. A többféle modell közt volt amin a legendás trippla-csíkos rész színét változtathattuk, de akadt olyan darab is, ami hófehéren jött ki a gyárból de festékszórót vagy filctollat kapott hozzá a vásárló, hogy a cipőn élhesse ki kreativitását.

 

A new yorki cipőmárka, a Pony azonban most egészen új oldalról közelíti meg a személyre szabható lábbelik kérdését. A szintén helyi tervezőpáros Dee & Ricky segítségét kérték fel, hogy valami egészen újszerűt alkossanak.

 

A cipő teljes felülete tépőzáras anyagból készült, amihez remekül tapadnak a készlethez kapható elemek. Ezek közt találunk a szivárvány színeiben pompázó betűkészletet, illetve a Pony cipőkről jól ismert szögletet pipa-formát, szintén rengeteg változatban.

Bár a cipő önmagában se néz ki rosszul, ha saját stílusunknak megfelelő felirattal ellátjuk biztos mindenkinek tátva marad a szája!

0 Tovább

Karórába csapott a villám!

 

A kitekintettünk az ablakon, és úgy gondoltuk egy, az időjárásnak megfelelő posztot írunk mára. Igazán vad villámokkal ugyanis nem csak a viharos légkörben, de a divat világában is találkozhattok. Jeremy Scott és a Swatch új közös kreálmánya ez a rikító sárga színben villámló karóra. És ha már a villámlásnál tartunk az extravagáns óra természetesen formájában is megidézi a természeti jelenséget. Cikkcakkokat ír a szíj, a mutatók és még a keresztpánt is!

 

 

A képregény-villámokra emlékeztető óra 70 $-ért lehet a tiétek.

0 Tovább

Ideiglenes ajaktetoválás – Menő?

Új sminkdivat bontogatja szárnyait a tengerentúlon. Nem is biztos, hogy a smink a megfelelő kifejezés, hiszen a Violent Lips inkább tetoválást szeretne imitálni, abból is a legvadabbakat. A termék tulajdonképpen egy szájra való ideiglenes tetoválás/matrica, aminek hála (?) ajkunk egy rózsaszín leopárd vagy szivárvány színeiben pompázhat. Arról nem találtunk információt, hogy meddig marad fent, de egy kis babaolaj segítségével eltávolítható. Azért arra még kíváncsiak lennénk, hogy vajon állja-e az evés-ivást, csókot, dohányzást, stb.?

 

A Violent Lips természetesen online megrendelhetőek, a weboldalon egy kis videóban be is mutatják, hogyan kell őket használni.

 

 

Nem tűnik túl egyszerűnek, de hát a szépség, mint tudjuk sok mindent megér. Ti mit gondoltok, divatba jöhetnek idehaza is a Vad Ajkak?

0 Tovább

Nagyvárosi nőkre szabva

Kimondottan a városi lányokat célozza meg a szombathelyi származású, ma Budapesten dolgozó Bajcsai Viki az IMOGEN kollekciójával. A kelta eredetű név lányt jelent, így pompásan passzol Viki stílusához. Modern és csajos, letisztult formavilág, pasztell és föld
színekkel – nem mellőzve az örök feketét és részletekben megbújó különleges megoldásokat.


A Black Box koncept boltban kapható Ruhái nem kívánják követni az aktuális trendeket, az időtállóságra és a kényelemre fókuszálnak. Nem a szekrényeknek szánt, hanem kimondottan a napi viselet. A bringázáshoz és egyéb városi kalandokhoz.

0 Tovább

Pixeles divat

Amíg a legújabb informatikai kütyük kijelzőjének folyamatosan javul a felbontása, addig a divatban egyre nagyobb népszerűségnek örvend a retróhullám legújabb vívmánya, a '80-as és '90-es évek eleji számítógépes játékok világát idéző 8-bites pixelgrafika.

 

 

Legutóbb a japán tervező Kunihiko Morinaga új kollekciójának láttán szaladgálhattak pixelek a szemünk előtt. Az Anrealage divatcég bemutatóján a modellek tetőtől talpig színes pixelekbe voltak burkolva. Voltak egészen vad, térbeli kockákba burkolt lányok is, de ruhadarabok egy részén csak nyomtatott vagy festett mintákat láthattunk, így akár hétköznap viseletként is hordhatóak.

 

Természetesen a felső kategóriába tartozó divatmárkák ötletei az elérhető árú ruhák és kiegészítők világába is lecsorognak. Nincs ez másképp a pixelekkel sem, így akár 8-bites karórát és nyakkendőt is rendelhetünk magunknak az interneten.

0 Tovább

trendi

blogavatar

Trendblogunk beszámol az újdonságokról. Legyen szó telekommunikációról, autókról, divatról, utazásról, zenéről vagy filmekről.

Utolsó kommentek