Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tudjuk mit játszol idén nyáron!

Most, hogy már nemcsak az igazi nyár köszöntött be de az iskolaszünet is elkezdődött és vizsgából sincs sok hátra összegyűjtöttünk nektek pár igazán menő strandjátékot.

Első tippünk egy igazi klasszikus, a petanque. A játék itthon közel sem olyan népszerű, mint egyéb helyeken, pedig igazán szórakoztató. A cél nagy fémgolyónkat egy kisebb cél-golyóhoz minél közelebb dobni, ha kell az ellenfél játékszereit kiütve a nyerő pozícióból. Könnyűnek hangzik? Csak próbáljátok ki!

 

A frizbizés már itthon is hosszú évek óta közismert játék. Azonban profi korongokat csak nem régóta, és még mindig csak igen kevés helyen lehet kapni. Ezeket azonban mindenképp érdemes beszerezni, mert az élmény nem is hasonlítható a pár száz forintos, strandokon kapható, rossz kialakítású frizbikéhez.

 

Találtunk még egy készletet, ami egy jól ismert játékot pörget fel. A világító tollaslabdák segítségével éjszaka is játszhatunk, így bolondítva meg az egyik legnépszerűbb strandjátékot.

 

 

Utolsó ajánlatunk akkor is jól jöhet ha már elfáradtatok a sok szaladgálásban, úszásban és lángosozásban. Ezek a beachball ütők ugyanis többfunkciósak, sakktáblát és ki nevet a végén-t rejtenek magukban.

0 Tovább

Ideiglenes ajaktetoválás – Menő?

Új sminkdivat bontogatja szárnyait a tengerentúlon. Nem is biztos, hogy a smink a megfelelő kifejezés, hiszen a Violent Lips inkább tetoválást szeretne imitálni, abból is a legvadabbakat. A termék tulajdonképpen egy szájra való ideiglenes tetoválás/matrica, aminek hála (?) ajkunk egy rózsaszín leopárd vagy szivárvány színeiben pompázhat. Arról nem találtunk információt, hogy meddig marad fent, de egy kis babaolaj segítségével eltávolítható. Azért arra még kíváncsiak lennénk, hogy vajon állja-e az evés-ivást, csókot, dohányzást, stb.?

 

A Violent Lips természetesen online megrendelhetőek, a weboldalon egy kis videóban be is mutatják, hogyan kell őket használni.

 

 

Nem tűnik túl egyszerűnek, de hát a szépség, mint tudjuk sok mindent megér. Ti mit gondoltok, divatba jöhetnek idehaza is a Vad Ajkak?

0 Tovább

Az igazi számítógépasztal

Amíg ma egyre többen cserélik asztali számítógépüket laptopra, majd laptopjaikat még kisebb laptopokra és táblagépekre, addig egy holland tervező talán az asztali számítógépek új generációját teremti meg. Nem is biztos, hogy az asztali gép itt a helyes kifejezés, hiszen a gép itt nem az asztalon van elhelyezve, hanem azzal egybe lett építve.

 

Az üveg asztallap alatt kapott helyet a gép 10 terabyte-os winchestere, a legújabb Core i7-es processzor és az őket kiszolgáló vízhűtéses rendszer, aminek hála a szerkezet rettentő halkan működtethető.

 

 

Persze mindehhez, hogy ne csak a szerkezeti elemeket lássuk, kijelző is kell: a tervező rögtön három monitorral látta el munkaállomást, hogy első ránézésre tudjuk, nem egy hétköznapi géppel van dolgunk. És ha még ez sem lenne elég ahhoz, hogy egy manapság divatos 3D-s sci-fi főszereplőjének érezzük magunk, akkor ott vannak a zöld és kék ledek, amiknek hála az egész rendszer egy 21. századi űrhajó műszerfalaként világít.

 

Lehet ismét divatba jönnek az asztali gépek?

via casemod2011

0 Tovább

Terepasztal a csuklón

El kell felejtenünk az órák és a percek fogalmát, hogy jobban oda tudjunk figyelni a belső tartalomra! Így fordítja Lao-ce bölcsességét saját és munkái nyelvére Katona Barbara. De lássuk miről is van szó!

 

Barbara órákkal dolgozik, de nem az idő jelzésére használatos ékszereket készít belőlük. A többnyire régi órákat ószereseknél, bolhapiacokon szerzi be majd mindegyiknek megalkotja a saját egyedi történetét, és azt sajátos módon tolmácsolja. Az órákat megszabadítja eredeti funkciójuktól, szerkezetüktől, majd miniatűr világokat alkot meg bennük, gyakran terepasztalra szánt kellékek segítségével.

 

Az órákat olyan fiúknak és lányoknak ajánlja, akik nem félnek az idő múlásától, sőt szeretnék azt megmosolyogni. Ha ilyenek vagytok vagy egyszerűen életetek egy kellemes pillanatára emlékeztetnek bennetek az üveg mögé zárt jelenetek, Barbara honlapján mindig megtekinthetők a legújabb darabok, sőt alkalmanként a WAMP-on is találkozhattok velük.

 

 

 

 

0 Tovább

Hippifurgon fesztiválozóknak

Ti is néztétek már irigykedve, ahogy kedvenc fesztiválotokra valaki (többnyire külföldi turisták) lakóautóval vagy kisbusszal érkezik? Mostantól ezt, egy kis csalással, ti is megengedhetitek magatoknak ráadásul a '60-as évek hippi stílusában. A Firebox sátrával bárhol megidézhetitek a woodstocki hangulatot!

Ez a sátor ugyanis nem a megszokott 'A' betű formájú, de nem is eldobható, önkioldó kupola. Formáját nem más, mint a legendás hippifurgon, vagy hivatalos nevén a 1965-ös Volkswagen Transporter ihlette. A trükk olyan jól sikerült, hogy pár méterről - főleg ha sötét van és az ember már megivott pár korsó enyhén vizezett 'fesztiválsört' – a hasonlóság egészen kísérteties.

Ráadásul egy átlag sátor komfortszintjét is bőven felülmúlja a furgon: belül egy átlagos testalkatú kempingező is fel tud egyenesedni és alváshoz sem feltétlenül kell felvenni a magzati pózt, mind a négy ott alvó nyugodtan kinyújthatja a csáplástól megfáradt végtagjait.

Már csak egy kérdés maradt: mikor kezdődik már el végre a fesztiválszezon?


0 Tovább

trendi

blogavatar

Trendblogunk beszámol az újdonságokról. Legyen szó telekommunikációról, autókról, divatról, utazásról, zenéről vagy filmekről.

Utolsó kommentek