Budapest utcáin egyre többször láthatunk gyönyörű fekete limuzinokat elsuhanni. A korábban csak amerikai filmekben feltűnt csodaautókat már itthon is kibérelhetjük. Ráadásul nemcsak esküvőkre vagy különleges alkalmakra, hiszen a kedvező árak miatt egy nagyobb társaság azt  is megengedheti magának, hogy a szombat esti buliba érkezzen limuzinnal. Az új divat apropóján a trendi blog Judik Tamással, a Zóna Limuzin Service egyik tulajdonosával beszélgetett.

- Divatba jött a limuzin bérlés Budapesten?
- Szerencsére igen. Ebben közre játszik, hogy egyre megfizethetőbb a szolgáltatás. Amíg korábban elsősorban esküvőkre, céges rendezvényekre rendeltek limuzint manapság egyre gyakrabban bulikba is szállítunk utasokat.

- Mint az amerikai filmekben, amikor a középiskolások limuzinnal mennek a sulibálba?
- Majdnem. Budapesten egyre gyakrabban veszik igénybe a limuzin szolgáltatást leány, illetve legénybúcsúkon. Ez nem luxus többé, hiszen Budapest határain belül 1 órára 20 ezer forintba kerül a szolgáltatás, több órás megrendelés esetén pedig kedvezményeket tudunk biztosítani.

- Hányan férnek el egy limuzinban?
- Egyszerre kilencen utazhatnak velünk. Ebből is látszik, hogy egy társaság fejenként kevesebb, mint 3000 forintból életre szóló élményt szerezhet.

- A szállításon kívül egyéb szolgáltatásaitok is vannak?
-
Természetesen. Esküvőkre a limuzint feldíszítjük, kívánságra különböző feliratok is kerülhetnek az autókra. Leány és legénybúcsúkon pedig táncoslány, illetve chippendale produkciót is tudunk biztosítani. A showra akár a limuzinokban is sor kerülhet.

- Milyen limuzinok állnak a rendelkezésre?
- Csak fekete Lincolnok vannak a limuzin parkunkban. Úgy gondoljuk a fekete szín jelenti azt a luxust és eleganciát, amit a vendégek elvárnak. Az autók New Yorkból érkeztek és öt évnél fiatalabbak.

- Ha valaki kedvet kap a szolgáltatáshoz, hogy talál rátok?
-
Megtalálhat minket a www.zonalimuzin.hu honlapon vagy telefonon érdeklődhet a (+36 70) 625-6666-es telefonszámon.