Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Designer Xbox-ok támadása!

Úgy tűnik, a teljesítménybeli harc olyan kiélezetté vált a számítógépes játékkonzolok piacán, hogy pusztán HD grafikával és minden korábbinál élethűbb játékhelyzetekkel már csak nehezen tudnak versenyezni a gyártók. Talán ezt a helyzetet próbálják orvosolni a Microsoft tervezői és egy triónyi Xbox-ot bújtattak új külsőbe.

Korábban már beszámoltunk a Star Wars-os különkiadásról, de most két újabb verzió is piacra került. Mindkét különkiadás egy-egy nagy múltú és komoly sikereket elért játéksorozathoz tartozik, amelyek legújabb verziójához készültek a konzolok.

 

A Gears of War 3 és Call of Duty: Modern Warfare 3 egyaránt lövöldözős játékok, azonban míg az első egy kitalált világban játszódik, ahol az emberek egy Locust nevű faj ellen harcolnak, addig az utóbbi valós háborús helyzetek minél élethűbb megvalósítását tűzte ki célul.

Akármelyik világ is nyeri el a játékosok tetszését, a csomagok tartalma hasonló: egy az adott játék világára emlékeztető festésű konzolt és a dizájnban passzoló drótnélküli kontrollerpárt kapunk a pénzünkért.

 

Ez az összeg Amerikában 400 $, ami egy fanatikus játékrajongónak nem is vészes, hiszen egy sztenderd kinézetű egykontrolleres kezdőcsomag is 300-ba kerül.

Ebből talán kikövetkeztethető, hogy bár mindhárom különkiadást 'limitáltnak' hirdetik, arra utaló adatot nem sikerült találnunk, hogy ez pontosan milyen darabszámot is jelent.

0 Tovább

Star Wars droidos XBOX

Megint Star Wars! A sci-fi klasszikus úgy tűnik valóban kimeríthetetlen forrás az alkotói válságban szenvedő tervezők számára. Ezúttal a Microsoft játékkonzoljának dizájnereit ihlették meg a már-már családtagnak számító robotok. Az XBOX legújabb generációjának a különleges kiadásban R2D2-t és C3PO-t megidéző borítást kapott a konzol és a kontroller.

Azt ugyan nem értjük, hogy ha már a szetthez jár, egy új Star Wars-os Kinect játék, akkor a játékosok mozgását egyéb eszköz nélkül felismerő kiegészítő miért nem kapott egyedi dizájnt...

De sebaj! A Játék így is felejthetetlen élménynek ígérkezik, amikor a nagy izgalomban a kubista C3PO portréra emlékeztető irányító arcvonásait nyomkodjuk!

0 Tovább

Építsd meg a Millenium Falcon-t!

Úgy tűnik a Star Wars tényleg soha nem megy ki a divatból. Sokak szerint George Lucas csak azért dob piacra újabb és újabb részeket, sorozatokat és játékokat, hogy tovább hizlalja pénztárcáját. Sok esetben talán igazuk is van, ám ezúttal a legfanatikusabb oldschool Star Wars rajongók is csak elismerően szólhatnak.

A most megjelent Star Wars: The Blueprints című könyv a legendás eredeti trilógia kedvenc épületeinek, robotjainak és járműveinek a műszaki leírását és tervrajzait tartalmazza.

 

 

Ami igazán különlegessé teszi a gyűjteményt, hogy nem a képzeletbeli űrhajók fiktív alkatrészeit vetették papírra. A könyv alapjául az eredeti, 1978 díszletek és kellékek valóságos tervei szolgáltak, amelyek alapján a stáb megteremtette a Star Wars Univerzumot. Az elveszettnek hitt eredeti tervek döntő többségét a rajongók még sosem láthatták.

 

Ami tovább növeli a könyv szellemi értékét, hogy csupán 5000 darabos számozott kiadásban jelenik meg. Ebből is kiemelkedik az első 125 db, amit az eredeti látványtervező trió Norman Reynolds, Les Dilley és Roger Christian dedikál. Ezt természetesen egy nagyon is kézzel fogható összeggel kell megfizetni: a könyv első 125 példánya 1000, a maradék 500 $-ért előrendelhető.

0 Tovább

trendi

blogavatar

Trendblogunk beszámol az újdonságokról. Legyen szó telekommunikációról, autókról, divatról, utazásról, zenéről vagy filmekről.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek