Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sci-fi Porszívó

Már valóságos közhelynek számít, hogy már a háztartási eszközök dizájnja legalább olyan fontos, mint az elsődleges funkció, amit ellátni hivatottak. Így születhetett a Ferrari motorral hajtott hajszárító is, de amit ma mutatunk nektek még ezen is túltesz.

 

Az írók és rendezők sok sci-fiben jelenítik meg a jövő háztartási gépeit, amit gyakran önműködő, multifunkcionális robotként ábrázolnak. Többségük valószínűleg úgy gondolja a porszívózás eddig csak nyűg volt az emberek vállán és szívesen megszabadulnának ettől a kellemetlen házimunkától.

 

A tervező Igor Levinsky azonban most egy egészen új oldaláról közelítette meg a problémát. Futurisztikus, karra szerelhető porszívójával szinte űrhajókapitánynak érezhetjük magunkat. Még a leglustábbak is biztosan csak nehezen tudnának nemet mondani arra, hogy egy gyors takarítás erejéig félig robottá változzanak.

 

A tervező nem is próbálja leplezni a sci-fi iránti szenvedélyét, sőt saját bevallása szerint egy űrjárművekről szóló album ihlette a porszívó tervét.

 

 

0 Tovább

Vad óratrendek Japánból

A szigetország lakói nem csak mindenféle robotok gyártásában jeleskednek, de a legújabb karóráikat is mintha számukra terveznék. A TOKYOFLASH futurisztikus dizájnú óráival bárki a következő évszázadban érezheti magát, legalábbis amíg leolvassa a pontos időt.

 

Ez pedig az első pár napban biztosan nem fog könnyen menni. A gyártó ugyanis nem csak karórák formáját, de az idő kijelzésének módját is újragondolta.

 

A TOKYOFLASH-nél nem fogtok kis- és nagymutatókkal találkozni, de még számokkal is csak ritkán. Helyüket ledek és fénycsíkok veszik át, melyek jelentését magyarázat nélkül nehéz lenne dekódolni. Ebben azonban természetesen részletes leírás, animációk és videók vannak segítségünkre. Ha pedig egyszer hozzászoktunk, nem is fogjuk érteni mások miért ragaszkodnak a csuklójukon forogó pálcikákhoz...

1 Tovább

trendi

blogavatar

Trendblogunk beszámol az újdonságokról. Legyen szó telekommunikációról, autókról, divatról, utazásról, zenéről vagy filmekről.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek