Már valóságos közhelynek számít, hogy már a háztartási eszközök dizájnja legalább olyan fontos, mint az elsődleges funkció, amit ellátni hivatottak. Így születhetett a Ferrari motorral hajtott hajszárító is, de amit ma mutatunk nektek még ezen is túltesz.

 

Az írók és rendezők sok sci-fiben jelenítik meg a jövő háztartási gépeit, amit gyakran önműködő, multifunkcionális robotként ábrázolnak. Többségük valószínűleg úgy gondolja a porszívózás eddig csak nyűg volt az emberek vállán és szívesen megszabadulnának ettől a kellemetlen házimunkától.

 

A tervező Igor Levinsky azonban most egy egészen új oldaláról közelítette meg a problémát. Futurisztikus, karra szerelhető porszívójával szinte űrhajókapitánynak érezhetjük magunkat. Még a leglustábbak is biztosan csak nehezen tudnának nemet mondani arra, hogy egy gyors takarítás erejéig félig robottá változzanak.

 

A tervező nem is próbálja leplezni a sci-fi iránti szenvedélyét, sőt saját bevallása szerint egy űrjárművekről szóló album ihlette a porszívó tervét.