Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Paint Up! virtuális épületfestés

A világon mindenhol, így hazánkban is egyre közismertebbek és népszerűbbek a 3D mapping technológiával készült virtuális épületfestést alkalmazó projektek. Ennek lényege, hogy az alkotók a tervezésnél figyelembe veszik az épület architektúráját és ezeket beletervezik a vetíteni kívánt videóba. Ennek köszönhetően az épület falait, oszlopait, szobrait nem csupán színes fénnyel árasztják el, hanem azokat virtuálisan mozgásba is lendítik, így táncoltatva meg az egész épületet.

Idehaza, immár második éve, a Paint Up! Csapata mutatja be a műfaj legprofibb képviselőit. Tavalyi rendezvényük a Magyar Nemzeti Galéria Várban található épületét varázsolta el, és idén sem kevésbé grandiózus eseményt terveznek. Idén a Magyar EU elnökség egyik záróeseményeként, június 26-án a Magyar Tudományos Akadémia épületén lesznek láthatók a legújabb és legszínvonalasabb vetítések.

 

 

Nehéz szavakba önteni mekkora élmény is élőben végignézni egy hasonló vetítést, így kedvcsinálónak álljanak itt a tavalyi képsorok:

 

 

Ha megtetszett a dolog az látogassatok el honlapjukra vagy az esemény Facebook oldalára, ahol további hasznos információkat is találtok.

0 Tovább

Pimp My Wall

Az interneten és a különböző tévés barkácsműsorokban számos tippet, ötletet és praktikát leshetünk el arról, hogyan is varázsolhatjuk szebbé, egyedibbé otthonunkat. Mi nem is ebbe a sorba szeretnénk beállni, hanem egy igazán fiatalos és trendi, de legfőképp profi csapatot szeretnénk nektek bemutatni.

 

A Pimp My Wall csapata lakások, irodák, éttermek vagy bármilyen egyéb belső tér egyedi dekorálásával foglalkozik. Majdnem azt írtuk, hogy festésével de nagyot hibáztunk volna: az ecset és a festékszóró mellett profin bánnak egyedi tervezésű fali-matricákkal, tapétákkal és ha az igény úgy kívánja szöggel és kalapáccsal is.

 

Saját bevallásuk szerint a munkamódszer és a tervezés folyamata is személyre szabott. Előbb megnézik a dekorálásra szánt helyet, majd egy jót beszélgetnek a tulajjal. Ha van előzetes elképzelés együtt gyúrják át a gondolatot, hogy a tökéletes dekoráció születhessen meg, ha pedig nincs, igyekeznek minél többet megtudni a térről és a benne élőkről/dolgozókról.

 

Azt hisszük a képek magukért beszélnek: legyen szó rajzfilm-klasszikusokkal díszített irodáról vagy századfordulós francia lebujjá varázsolt nappaliról, a Pimp My Wall csapata előtt nincs akadály. Ha tetszik az alábbi videó és élőben is megnéznétek, hogyan dolgoznak érdemes megkeresni őket honlapjukon vagy Facebook oldalukon!

 

 

 

0 Tovább

Pimp my iPad!

Nemrég írtunk róla, hogy hamarosan hazánkban is kapható lesz az iPhone 4 fehér színben. A „fejlesztésre” hónapokig kellett várniuk azoknak, akiket nem csak a belbecs, de elektromos kütyüik külső megjelenése is érdekel. Hasonló problémákra keresi a választ a Colorware. A cég számítógépek, telefonok, és köztük természetesen az iPhone és iPad legújabb generációinak egyedi festésével foglalkozik.

 

Honlapjukon bárki kiválaszthatja, hogy a készülékek különböző részeit milyen színben szeretné szívesen látni. Mondanunk sem kell, hogy a paletta lényegesen változatosabb, mint az Apple Store kínálata...

 

Ennek függvényében, természetesen az árak is több számjegyűek. A legegyszerűbb iPad 2 modell az amerikai bolt ár duplája, 900 $. Természetesen saját, már meglévő készülékünket is beküldhetjük egy kis sminkelésre, ezzel lefaragva az összeget.

 

0 Tovább

trendi

blogavatar

Trendblogunk beszámol az újdonságokról. Legyen szó telekommunikációról, autókról, divatról, utazásról, zenéről vagy filmekről.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek