Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vissza a moziba!

Bár az idő most igazán a vénasszonyoknak kedvez, mégiscsak ősz van, így lassan a szabadtéri programok helyett az évszaknak megfelelő elfoglaltság után kell néznünk. Ilyenkor jönnek igazán kapóra a mozik következő heteiben várható filmpremierek, amik közül most a pár legígéretesebbet vesszük végig.

 

Johnny English újratöltve

(premier: szeptember 15.)

 

Rögtön e hét csütörtökön érkezik mindannyiunk kedvenc angol humoristája, aki ezúttal nem a számára világhírnevet hozó Mr. Bean szerepét ölti magára, hanem ismét a botcsinálta angol titkos ügynök, Johnny English ruhájába bújik. Ezúttal egy magas rangú állami vezetők ellen készülő merényletet kell megakadályoznia Kínában. Természetesen a dolgok, a gyakorlatban sokkal nehézkesebben mennek, mint leírva, így a nézők rengeteg kalandra és sok-sok nevetésre számíthatnak.

 

Barátság extrákkal

(premier szeptember 22.)

 

 

A kalandok után egy romantikus vígjáték arathat nagy sikert a mozikban jövő héttől. A film két főszereplője a rámenő munkaerő toborzó Jamie (Mila Kunis), és az ideális jelölt Dylan (Justin Timberlake) találkozása egyszerű munkakapcsolatnak indul. Ám a kölcsönös vonzalom miatt úgy döntenek az egyszerű barátságot, kis extrákkal egészítik ki, ami a terv szerint az érzelem mentes ágyba bújást jelenti. Bár a filmet talán a két erős húzónév is sikerre vinné, a történet szálai persze összekuszálódnak.

 

Csak tudnám, hogy csinálja

(premier szeptember 29.)

 

 

Újabb egy héttel később érkezik a Sex és New York-ból ismert Sarah Jessica Parker, új filmje, aki ezúttal Carrie Bradshaw éles ellentettjét játssza: egy kétgyermekes családanya köré épül a történet, aki férje mellett az egyetlen kenyérkereső a családban.

 

0 Tovább

Újabb képregényklasszikusok a filmvásznon!

Nem tudni, hogy Hollywoodban kifogytak-e az ötletekből vagy pusztán a nagy öregek előtt kívánnak így tisztelegni, de tény, hogy az amerikai filmgyártás elmúlt éveit a feldolgozások és ezeken belül is a képregényfilmek határozták meg. Kár is a múltra több szót fecsérelni, elég ha végiggondoljuk hány eredetileg képregényfüzetek hasábjairól ismert szereplőt láthattunk mostanság a mozikban. Ami azonban fontos, hogy a trend úgy látszik folytatódik. Az idei nyár végi, kora őszi premierek sem mentesek a rajzolt hősöktől.

 

Amerika Kapitány: Az első bosszúálló (augusztus 4. )

 

 

A sort rögtön a hangzatos nevű Captain America, vagy magyarosan Amerika Kapitány kezdi, aki nemzeti színű ruhájában és hasonló dizájnú pajzsával száll szembe a gonosz HIDRA nevű szervezettel.

 

Zöld Lámpás (augusztus 11.)

 

 

Csupán egy héttel később érkezik a következő klasszikus. Az Amerikában nagy népszerűségnek örvendő, itthon azonban kevéssé ismert Green Lantern története. Eszerint a Zöld Lámpások alakulata univerzum szerte vigyázza a rendet és a békét, gyakran anélkül, hogy a benne élők, az emberekhez hasonlóan, erről bármit is sejtenének. Most azonban egy minden eddiginél veszélyesebb ellenség fenyegeti a galaxis jövőjét, így egy a Zöld Lámpásokat különleges erővel felruházó gyűrű emberi kézbe kerül. Az eddig példátlan eset sose látott események sorát indítja útjára.

 

Conan, a barbár (szeptember 1.)

 

 

Őszig várat magára, így mi is a végére hagytuk a három közül idehaza talán legismertebb hőst. Robert E. Howard hőse valójában nem is a regény után megjelent képregények, sokkal inkább az 1982-es Arnold Schwarzeneggert is világhírűvé tevő filmnek köszönheti a széleskörű ismertséget és népszerűséget. Az újragondolt történet szerint Conan ezúttal az apja, faluja és törzse vesztét okozó Khalar Zym után ered, hogy bosszút álljon szeretteiért.

0 Tovább

trendi

blogavatar

Trendblogunk beszámol az újdonságokról. Legyen szó telekommunikációról, autókról, divatról, utazásról, zenéről vagy filmekről.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek