Bár az idő most igazán a vénasszonyoknak kedvez, mégiscsak ősz van, így lassan a szabadtéri programok helyett az évszaknak megfelelő elfoglaltság után kell néznünk. Ilyenkor jönnek igazán kapóra a mozik következő heteiben várható filmpremierek, amik közül most a pár legígéretesebbet vesszük végig.

 

Johnny English újratöltve

(premier: szeptember 15.)

 

Rögtön e hét csütörtökön érkezik mindannyiunk kedvenc angol humoristája, aki ezúttal nem a számára világhírnevet hozó Mr. Bean szerepét ölti magára, hanem ismét a botcsinálta angol titkos ügynök, Johnny English ruhájába bújik. Ezúttal egy magas rangú állami vezetők ellen készülő merényletet kell megakadályoznia Kínában. Természetesen a dolgok, a gyakorlatban sokkal nehézkesebben mennek, mint leírva, így a nézők rengeteg kalandra és sok-sok nevetésre számíthatnak.

 

Barátság extrákkal

(premier szeptember 22.)

 

 

A kalandok után egy romantikus vígjáték arathat nagy sikert a mozikban jövő héttől. A film két főszereplője a rámenő munkaerő toborzó Jamie (Mila Kunis), és az ideális jelölt Dylan (Justin Timberlake) találkozása egyszerű munkakapcsolatnak indul. Ám a kölcsönös vonzalom miatt úgy döntenek az egyszerű barátságot, kis extrákkal egészítik ki, ami a terv szerint az érzelem mentes ágyba bújást jelenti. Bár a filmet talán a két erős húzónév is sikerre vinné, a történet szálai persze összekuszálódnak.

 

Csak tudnám, hogy csinálja

(premier szeptember 29.)

 

 

Újabb egy héttel később érkezik a Sex és New York-ból ismert Sarah Jessica Parker, új filmje, aki ezúttal Carrie Bradshaw éles ellentettjét játssza: egy kétgyermekes családanya köré épül a történet, aki férje mellett az egyetlen kenyérkereső a családban.