Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

5000 lóerő az aszfalton!

Az amerikai Motortrend Magazin gondolt egy nagyot és összegyűjtötte az idei év 11 legnépszerűbb sportkocsiját, hogy egy sokszereplős gyorsasági versenyen mérjék össze erejüket.

Az eredmény az alább látható látványos videó, melynek résztvevői összesen több mint 5000 lóerőt, 82 hengert és 1.5 millió dollárnyi értéket képviselnek. Az induló autók közt olyan gyöngyszemeket találni, mint az Audi R8 GT, a Chevy Corvette Z06, a Ferrari 458 Italia, aMercedes SLS AMG vagy a Nissan GT-R. A teljes lista a kocsik részletes műszaki leírásával itt megtekinthető.

 

Természetesen a verseny nem szolgált hivatalos gyorsulási adatokkal vagy eredményekkel. Ezzel a műsor készítői is tisztában voltak, így a sokakban felmerülő kérdésre, miszerint miért rendezték ezt az egészet, csak annyit felelnek: mert megtehetjük!

 

Nos, az autók szerelmesei biztosan örülnek ennek, hiszem nem mindennapi látvány, amint 11 villámgyors autó száguld egymás mellett az elhagyott kifutópályán. Élvezzétek!

 

0 Tovább

Extrém versenypálya egy kolumbiai autópályán

Hatalmas hurkot építettek egy autópályahídra, a Bogotához közeli pályaszakaszon. Az autók 360 fokot pördülve haladhatnak keresztül a trükkös útrészen.

Tetszene, mi? Szerencsére vagy sajnos (ezt mindenki maga döntse el) csak ötletes reklámszakemberek legújabb húzásáról van szó. Az optikai illúziót keltő reklám a Hot Wheels kisautó- és versenypályagyártó cég számára készült. Az őrült ugratóiról, hurkairól és designos versenyautóiról ismert cég ezúttal nem bízta a véletlenre. A gyerekeket és örökké gyermek apukájukat célzó reklám biztosan felhívja magára a figyelmet.

A tovább után megnézhetitek hogyan készült.

0 Tovább

trendi

blogavatar

Trendblogunk beszámol az újdonságokról. Legyen szó telekommunikációról, autókról, divatról, utazásról, zenéről vagy filmekről.

Utolsó kommentek