Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nagyvárosi nőkre szabva

Kimondottan a városi lányokat célozza meg a szombathelyi származású, ma Budapesten dolgozó Bajcsai Viki az IMOGEN kollekciójával. A kelta eredetű név lányt jelent, így pompásan passzol Viki stílusához. Modern és csajos, letisztult formavilág, pasztell és föld
színekkel – nem mellőzve az örök feketét és részletekben megbújó különleges megoldásokat.


A Black Box koncept boltban kapható Ruhái nem kívánják követni az aktuális trendeket, az időtállóságra és a kényelemre fókuszálnak. Nem a szekrényeknek szánt, hanem kimondottan a napi viselet. A bringázáshoz és egyéb városi kalandokhoz.

0 Tovább

Po, Villám McQueen és Topi visszatérnek

Hollywood szeret biztosra menni. Az elmúlt években az animációs filmek döntő többsége sikert aratott a mozi pénztáraknál, és kevés kivételtől eltekintve már a mozikban nyereséget termeltek. Persze ezen felül a stúdiók örülhettek a DVD eladásokból származó bevételeknek, illetve az egyre fontosabb merchandising (plüssállattól a kedvenc figurával értékesített gyorséttermi menükig) jövedelmeknek. Így nem csoda, hogy az álomgyárban úgy döntöttek: az animációs filmeknél csak egy biztosabb befektetés van, a kasszasiker animációs filmek folytatásai.

Idén nyáron jön a Kung-Fu Panda 2., a Verdák 2 és ősszel a Táncoló Talpak 2.

Kung-Fu Panda 2.

Magyarországon június 2-án mutatják be a Dreamworks sikerének második részét. A sztori nem ígér különösebb meglepetéseket, hiszen Po ezúttal is összeáll kung-fu mesterek egy csoportjával, hogy legyőzzenek egy titokzatos új fegyverrel fenyegető régi ellenséget. Az amerikai változatban természetesen most is igazi sztárok kölcsönzik a hangjukat a figuráknak, így a stáblistán feltűnik Jack Black, Dustin Hoffman, Angelina Jolie, Gary Oldman, Jackie Chan, Seth Rogen, Lucy Liu és a mozikból régóta száműzött Jean-Claude Van Damme is.

Verdák 2.

Július 28-án minden 3 és 7 év közötti kisfiú szíve hangosabban dobban, hiszen visszatér Villám McQueen és csapata. A Pixar 2006-os sikerét annak idején sokat támadták, hogy sztorija Michael J. Fox Doc Hollywood című vígjátékának pofátlan koppintása. Az új részben a verseny már nem csak Amerikában zajlik, hiszen a kedvencek a világ leggyorsabb autóvial veszik fel a küzdelmet változatos helyszíneken. A főhősök Owen Wilson, Larry The Cable Guy, Michael Caine, Joe mantegna és Franco Nero hangján szólalnak meg. Persze mindenkinek Paul Newman fog nagyon hiányozni, akinek Doki szinkronizálása volt az utolsó mozi szerepe.

Táncoló Talpak 2.

3D-ben térnek vissza a Táncoló Talpak november végén. A Fox sikerének folytatását ismét az a George Miller rendezi, akinek filmográfiája igen sokszínű. Az ausztrál rendezőnek köszönhetjük a Mad Max filmeket, Babe a kismalac kalandjait, illetve Az eastwicki boszorkányokat. A második részben Topi boldogásgban él feleségével Gloriával, sőt van egy kisfiúk, aki hasonló problémákkal küzd, mint egykoron édesapja: meg kell találni, hogy miben tehetséges, hogy mi teszi őt boldoggá.


A második részben újra hallható lesz Elijah Wood, Robin Williams, de új hangként feltűnik majd Matt Damon, Brad Pitt és Pink is. Akivel már biztosan nem találkozhatnak a nézők az a Gloriát szinkronizáló Brittany Murphy, aki tragikus körülmények között 2009-ben vesztette életét.

0 Tovább

Lődd be magad csokival!

Úgy tűnik manapság a fogyasztók és a termékek előállítói számára is egyre fontosabb válik a kreatív csomagolásdesign. Így az olyan legegyszerűbb termékeik is, mint a csokoládé különleges kiszerelésben jutnak el a fogyasztókhoz.

Így vannak ezzel a rengetegféle csokoládét gyártó zotternél is.

 

Legújabb csokoládékrémjüket 12 ml-es injekciós tűkben árulják. A CHOCOshot oral névre keresztelt különlegesség hét ízben kapható, hogy a csokifüggők mindig az aktuális tüneteknek megfelelő kezelést választhassák. Ha ti is szeretnétek rákapni erre az újfajta mámorra, akár online is megrendelhetitek napi adagotok.

0 Tovább

Mezek harca – elkészült a MU új uniformisa is

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Nike bemutatta a Barcelona új mezét. BL-döntő másik résztvevőjének, a Manchester United-nek is a Nike gyártja a hivatalos mezeket, így az angol csapat is hasonló videóval rukkolt elő.

A döntő előjátékának is nevezhető mezek csatájában az MU egy tradicionálisabb darabbal száll harcba, a póló egyszínű és természetesen piros, melyhez fehér nadrág társul.

 

Természetesen az MU videójában is a legismertebb játékosok, köztük Evra, Ferdinand és Rooney mondják el gondolataikat a játékról, a csapatról és a rajongókról.

 

0 Tovább

Pixeles divat

Amíg a legújabb informatikai kütyük kijelzőjének folyamatosan javul a felbontása, addig a divatban egyre nagyobb népszerűségnek örvend a retróhullám legújabb vívmánya, a '80-as és '90-es évek eleji számítógépes játékok világát idéző 8-bites pixelgrafika.

 

 

Legutóbb a japán tervező Kunihiko Morinaga új kollekciójának láttán szaladgálhattak pixelek a szemünk előtt. Az Anrealage divatcég bemutatóján a modellek tetőtől talpig színes pixelekbe voltak burkolva. Voltak egészen vad, térbeli kockákba burkolt lányok is, de ruhadarabok egy részén csak nyomtatott vagy festett mintákat láthattunk, így akár hétköznap viseletként is hordhatóak.

 

Természetesen a felső kategóriába tartozó divatmárkák ötletei az elérhető árú ruhák és kiegészítők világába is lecsorognak. Nincs ez másképp a pixelekkel sem, így akár 8-bites karórát és nyakkendőt is rendelhetünk magunknak az interneten.

0 Tovább

trendi

blogavatar

Trendblogunk beszámol az újdonságokról. Legyen szó telekommunikációról, autókról, divatról, utazásról, zenéről vagy filmekről.

Utolsó kommentek