Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bringás divat 2011-ben

Az idei Critical Mass zárórendezvényeként biciklis divatbemutatót tartottak a Dürer Kertben. Most végre fotókatalógus és videó is készült az eseményről.

 

A Cyclechic szervezésében lezajlott rendezvényen gyönyörű lányokon és bicikliken tekinthettük meg az idei szezon legmenőbb darabjait. Láthattunk láncbiztos szoknyát, kormányra csatolva és kézben egyaránt jól mutató kosarat, teherbringát, gyerekhordót, és a legkülönbözőbb idő és időjárásálló táskákat. Mindezt persze egyedi festésű, gyönyörűen restaurált, vagy éppen a legújabb divatot követő biciklik és remek hangulat társaságában. De beszéljenek helyettünk inkább a képek!

Cyclechic Catalogue 2011 Spring-summer

0 Tovább

Újra megvadul a Jaguar!

Az extrém sportkocsik szerelmesei egész biztosan örülni fognak a hivatalos bejelentésnek: a cég gyártani kezdi a C-X75 típusú koncepcióautóját. A 2010-es Párizsi Autószalonon debütált kocsit limitált, 200 darabos szériában gyártják majd le a legendás versenygépgyártó Williams közreműködésével.

 

A karosszéria teljes egészében karbonszálas anyagokból áll majd össze, így könnyítve meg a három motor dolgát. Igen, jól látjátok, az autóban három motor kap majd helyet: két villanymotor és egy benzines. A Hibridhajtásnak köszönhetően maximális fokozaton az autó 3 mp alatt eléri a 100-at és további 3 alatt már 160 km/h-val repeszthetünk. Innen már nem is tűnik olyan soknak a végsebesség, ami 320 km/h.

 

Természetesen nem kell mindig rohanni. Ha éppen ráérnénk és csak az elektromotorokat szeretnénk használni, ezt is megtehetjük. 100%-os töltöttséggel 50 km-es távolságot tehetünk így meg.

0 Tovább

GOMBOLD ÚJRA! Divat a magyar

Május 8-án, vagyis e hét szombaton nagyszabású divatbemutatóra kerül sor a Szépművészeti Múzeumban. A kifutón magyar tervezők kreálmányait láthatja majd a nagyérdemű. A bemutató a 'GOMBOLD ÚJRA! Divat a magyar' című többfordulós pályázat záróeseménye. A projekt célja, hogy felhívja a hazai tervezők figyelmét a tradicionális magyar viseletekben rejlő értékére és arra ösztönözze őket, – és természetesen a divat iránt érdeklődő fogyasztókat – hogy ezeket modern technikák és látásmód segítségével újragondolják, átértelmezzek, és a mai divatot és szükségleteket is kiszolgáló mindennapi viseleteket alkossanak.

 

 

A pályaműveket szakmai zsűri bírálja el és az első három helyett az elismerés mellett komoly pénzjutalomban is részesül. Ezen felül sor kerül még közönségdíj átadására is. Ez utóbbi alakulásába Ti is beleszólhattok, a bemutató után a rendezvény Facebook oldalán lehet az általatok legjobbnak ítélt kollekcióra szavazni.

Mi már most átnéztük a pályázatra beérkezett terveket, ezek közül kettő keltette fel igazán érdeklődésünket.

Az első a The Béta Version táskatervei. Ezeket „egy darabból alakították ki, varrás helyett a szövéshez hasonló fűzött összeállítási móddal a népi szőttesek motívumkincsét felhasználva.” Ezek a motívumok minket a korai számítógépes kult-játékok mintáira is emlékeztetnek, így szívesen találkoznánk velük valóban hétköznapi viseleteken is.

 

Másik ígéretesnek tűnő Kovács Ágnes saruja, ami modern, digitális technológiával nyomtatott fekete és vörös bőrből készült.

0 Tovább

Pimp my iPad!

Nemrég írtunk róla, hogy hamarosan hazánkban is kapható lesz az iPhone 4 fehér színben. A „fejlesztésre” hónapokig kellett várniuk azoknak, akiket nem csak a belbecs, de elektromos kütyüik külső megjelenése is érdekel. Hasonló problémákra keresi a választ a Colorware. A cég számítógépek, telefonok, és köztük természetesen az iPhone és iPad legújabb generációinak egyedi festésével foglalkozik.

 

Honlapjukon bárki kiválaszthatja, hogy a készülékek különböző részeit milyen színben szeretné szívesen látni. Mondanunk sem kell, hogy a paletta lényegesen változatosabb, mint az Apple Store kínálata...

 

Ennek függvényében, természetesen az árak is több számjegyűek. A legegyszerűbb iPad 2 modell az amerikai bolt ár duplája, 900 $. Természetesen saját, már meglévő készülékünket is beküldhetjük egy kis sminkelésre, ezzel lefaragva az összeget.

 

0 Tovább

Hajszárítás Forma 1-es gyorsasággal!

Mi az a kütyü, ami pasiknak is, csajoknak is egyaránt bejön? Egy Ferrari hajszárító. Nem kell többé a Hungaroringre járni kedvesünkkel, hogy ő is megtapasztalhassa a Ferrari elsöprő teljesítményét, elég, ha csak áram alá helyezi ezt az új, 2000 órás élettartamú hajformázó gépet.


Az autódesignban magasra értékelt Ferrari cég és a BaByliss kollaborációjának gyermeke, a PRO Volare V2 új távlatokat nyitott a hajszárításban: a frizurájukat fixáló nők innentől Forma 1-es gyorsasággal, 130km/h légsebességgel, 6,2 bar / V2 6,4 bar légnyomáson, és akár fele idő alatt végezhetnek a hajukkal a fürdőszobában. Nincs többé versenyfutás az idővel, a 12 (hő)sebességbe rakható, 2200 wattos Ferrari motor garancia a minőségre.  És ha a hölgyek mégis lemaradnak egy körrel, a turbó fokozat segítségével akár 15%-al is megnövelhetik a szárítás sebességét!


Ezt a hihetetlen teljesítményt megtapasztalva még a férfiak is megirigyelhetik a hajápolás örömeit! A Ferrari szellemében a BaByliss Pro Volare 2 nem mindennapi hajszárítást ígér: az Olaszországban gyártott gépet megtapintva a Ferrari karosszériáját simogatjuk. Azonban Ferrarit tartani nemcsak a garázsban, hanem a fürdőszobánkban is luxus: az árát látva  (kb. 30.000 Ft) azt kívánjuk, bárcsak gurulna is!

0 Tovább

trendi

blogavatar

Trendblogunk beszámol az újdonságokról. Legyen szó telekommunikációról, autókról, divatról, utazásról, zenéről vagy filmekről.

Utolsó kommentek