Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

5000 lóerő az aszfalton!

Az amerikai Motortrend Magazin gondolt egy nagyot és összegyűjtötte az idei év 11 legnépszerűbb sportkocsiját, hogy egy sokszereplős gyorsasági versenyen mérjék össze erejüket.

Az eredmény az alább látható látványos videó, melynek résztvevői összesen több mint 5000 lóerőt, 82 hengert és 1.5 millió dollárnyi értéket képviselnek. Az induló autók közt olyan gyöngyszemeket találni, mint az Audi R8 GT, a Chevy Corvette Z06, a Ferrari 458 Italia, aMercedes SLS AMG vagy a Nissan GT-R. A teljes lista a kocsik részletes műszaki leírásával itt megtekinthető.

 

Természetesen a verseny nem szolgált hivatalos gyorsulási adatokkal vagy eredményekkel. Ezzel a műsor készítői is tisztában voltak, így a sokakban felmerülő kérdésre, miszerint miért rendezték ezt az egészet, csak annyit felelnek: mert megtehetjük!

 

Nos, az autók szerelmesei biztosan örülnek ennek, hiszem nem mindennapi látvány, amint 11 villámgyors autó száguld egymás mellett az elhagyott kifutópályán. Élvezzétek!

 

0 Tovább

Újra megvadul a Jaguar!

Az extrém sportkocsik szerelmesei egész biztosan örülni fognak a hivatalos bejelentésnek: a cég gyártani kezdi a C-X75 típusú koncepcióautóját. A 2010-es Párizsi Autószalonon debütált kocsit limitált, 200 darabos szériában gyártják majd le a legendás versenygépgyártó Williams közreműködésével.

 

A karosszéria teljes egészében karbonszálas anyagokból áll majd össze, így könnyítve meg a három motor dolgát. Igen, jól látjátok, az autóban három motor kap majd helyet: két villanymotor és egy benzines. A Hibridhajtásnak köszönhetően maximális fokozaton az autó 3 mp alatt eléri a 100-at és további 3 alatt már 160 km/h-val repeszthetünk. Innen már nem is tűnik olyan soknak a végsebesség, ami 320 km/h.

 

Természetesen nem kell mindig rohanni. Ha éppen ráérnénk és csak az elektromotorokat szeretnénk használni, ezt is megtehetjük. 100%-os töltöttséggel 50 km-es távolságot tehetünk így meg.

0 Tovább

Hajszárítás Forma 1-es gyorsasággal!

Mi az a kütyü, ami pasiknak is, csajoknak is egyaránt bejön? Egy Ferrari hajszárító. Nem kell többé a Hungaroringre járni kedvesünkkel, hogy ő is megtapasztalhassa a Ferrari elsöprő teljesítményét, elég, ha csak áram alá helyezi ezt az új, 2000 órás élettartamú hajformázó gépet.


Az autódesignban magasra értékelt Ferrari cég és a BaByliss kollaborációjának gyermeke, a PRO Volare V2 új távlatokat nyitott a hajszárításban: a frizurájukat fixáló nők innentől Forma 1-es gyorsasággal, 130km/h légsebességgel, 6,2 bar / V2 6,4 bar légnyomáson, és akár fele idő alatt végezhetnek a hajukkal a fürdőszobában. Nincs többé versenyfutás az idővel, a 12 (hő)sebességbe rakható, 2200 wattos Ferrari motor garancia a minőségre.  És ha a hölgyek mégis lemaradnak egy körrel, a turbó fokozat segítségével akár 15%-al is megnövelhetik a szárítás sebességét!


Ezt a hihetetlen teljesítményt megtapasztalva még a férfiak is megirigyelhetik a hajápolás örömeit! A Ferrari szellemében a BaByliss Pro Volare 2 nem mindennapi hajszárítást ígér: az Olaszországban gyártott gépet megtapintva a Ferrari karosszériáját simogatjuk. Azonban Ferrarit tartani nemcsak a garázsban, hanem a fürdőszobánkban is luxus: az árát látva  (kb. 30.000 Ft) azt kívánjuk, bárcsak gurulna is!

0 Tovább

Extrém versenypálya egy kolumbiai autópályán

Hatalmas hurkot építettek egy autópályahídra, a Bogotához közeli pályaszakaszon. Az autók 360 fokot pördülve haladhatnak keresztül a trükkös útrészen.

Tetszene, mi? Szerencsére vagy sajnos (ezt mindenki maga döntse el) csak ötletes reklámszakemberek legújabb húzásáról van szó. Az optikai illúziót keltő reklám a Hot Wheels kisautó- és versenypályagyártó cég számára készült. Az őrült ugratóiról, hurkairól és designos versenyautóiról ismert cég ezúttal nem bízta a véletlenre. A gyerekeket és örökké gyermek apukájukat célzó reklám biztosan felhívja magára a figyelmet.

A tovább után megnézhetitek hogyan készült.

0 Tovább

Autóból festővászon

A tegnapi biciklis írásunk után ma az autók szerelmeseinek kedvében szeretnénk járni. Továbbra is egyedi díszítéssel ellátott járgányokról lesz szó, csak kicsit máshogy.

A Volvo tervezői megunták ugyanis a metálfényezést és úgy döntöttek legújabb S 60-as modeljük díszítésére kortárs művészeket kérnek fel. Az alkotók persze nem is tudtak ellenállni a csábításnak és egy 5 napos maratoni projekt keretében láttak munkához a zurichi vasútállomás épületében kialakított műhelyben. Az utazók élőben nézhették végig ahogy a tíz művész egymás után nekiállt kifesteni az autót és a hozzá tartozó hátteret, gyakran a korábban elkészült műveket kiegészítve vagy átfestve.

Az eredmény egészen elképesztőre sikerült, amiről az alábbi videóban ti is meggyőződhettek.

0 Tovább

trendi

blogavatar

Trendblogunk beszámol az újdonságokról. Legyen szó telekommunikációról, autókról, divatról, utazásról, zenéről vagy filmekről.

Utolsó kommentek