Mi az a kütyü, ami pasiknak is, csajoknak is egyaránt bejön? Egy Ferrari hajszárító. Nem kell többé a Hungaroringre járni kedvesünkkel, hogy ő is megtapasztalhassa a Ferrari elsöprő teljesítményét, elég, ha csak áram alá helyezi ezt az új, 2000 órás élettartamú hajformázó gépet.


Az autódesignban magasra értékelt Ferrari cég és a BaByliss kollaborációjának gyermeke, a PRO Volare V2 új távlatokat nyitott a hajszárításban: a frizurájukat fixáló nők innentől Forma 1-es gyorsasággal, 130km/h légsebességgel, 6,2 bar / V2 6,4 bar légnyomáson, és akár fele idő alatt végezhetnek a hajukkal a fürdőszobában. Nincs többé versenyfutás az idővel, a 12 (hő)sebességbe rakható, 2200 wattos Ferrari motor garancia a minőségre.  És ha a hölgyek mégis lemaradnak egy körrel, a turbó fokozat segítségével akár 15%-al is megnövelhetik a szárítás sebességét!


Ezt a hihetetlen teljesítményt megtapasztalva még a férfiak is megirigyelhetik a hajápolás örömeit! A Ferrari szellemében a BaByliss Pro Volare 2 nem mindennapi hajszárítást ígér: az Olaszországban gyártott gépet megtapintva a Ferrari karosszériáját simogatjuk. Azonban Ferrarit tartani nemcsak a garázsban, hanem a fürdőszobánkban is luxus: az árát látva  (kb. 30.000 Ft) azt kívánjuk, bárcsak gurulna is!