Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

5000 lóerő az aszfalton!

Az amerikai Motortrend Magazin gondolt egy nagyot és összegyűjtötte az idei év 11 legnépszerűbb sportkocsiját, hogy egy sokszereplős gyorsasági versenyen mérjék össze erejüket.

Az eredmény az alább látható látványos videó, melynek résztvevői összesen több mint 5000 lóerőt, 82 hengert és 1.5 millió dollárnyi értéket képviselnek. Az induló autók közt olyan gyöngyszemeket találni, mint az Audi R8 GT, a Chevy Corvette Z06, a Ferrari 458 Italia, aMercedes SLS AMG vagy a Nissan GT-R. A teljes lista a kocsik részletes műszaki leírásával itt megtekinthető.

 

Természetesen a verseny nem szolgált hivatalos gyorsulási adatokkal vagy eredményekkel. Ezzel a műsor készítői is tisztában voltak, így a sokakban felmerülő kérdésre, miszerint miért rendezték ezt az egészet, csak annyit felelnek: mert megtehetjük!

 

Nos, az autók szerelmesei biztosan örülnek ennek, hiszem nem mindennapi látvány, amint 11 villámgyors autó száguld egymás mellett az elhagyott kifutópályán. Élvezzétek!

 

0 Tovább

iPhone Van Gogh gyűjtőknek

...vagy Van Gogh iPhone gyűjtőknek? Mindkét célcsoport körében nagy sikerrel kecsegtet a Slick Wraps nevű elektronikai cikkek védőbevonataira szakosodott cég legújabb sorozata.

Az ötlet tulajdonképpen elég egyszerű: kerestek egy világszerte ismert és népszerű festőt, az egyik legkedveltebb képéből beszereztek egy kiváló minőségű reprót, iPhone formájúra darabolták, majd valószínűleg azóta sikerrel árulják.

 

 

A Csillagos éjt egyébként 3x9 mezőre osztották, így 27 hátlap jött ki belőle. A webshopban természetesen azt is kiválaszthatjuk, hogy melyik részletet szeretnénk zsebünkben hordani.

 

 

Ha pedig nem tudnánk választani, akkor egy kisebb vagyonért cserébe hazavihetjük az egész kollekciót, hogy esténként a falon lógva, napközben a zsebünkben váltakozva hódoljunk műgyűjtő szenvedélyünknek.

0 Tovább

Jön az új CS!

Aki tudja, netalán csak sejti, hogy mit jelent a cím, az már egészen biztosan most lázba jött. Aki nem, az valószínűleg ezután sem fog: a Valve játékfejlesztő bejelentette a legendássá vált Counter Strike legújabb részét a Global Offensive-et!

 

A 2012 elejére ígért játékot a kor szokásaihoz híven PC-n, MAC-en, Xbox-on és PlayStation-ön is lehet majd online játszani. Az eredetileg 12 éve (!) megjelent CS minden idők egyik legnagyobb számban eladott online számítógépes játéka volt, amely a mai napig is előkelő hellyel rendelkezik a virtuális bajnokságok programjaiban. A CS:GO-ról egyenlőre keveset tudni, de az biztos, hogy nem csak megjelenésében kívánja megújítani a legendás játékot, de új pályákkal, fegyverekkel, és karakterekkel is készül a fejlesztő.

Ha tetszett a cikk kövess minket Facebookon is!

0 Tovább

Hátizsákból túrakenu

Közeledünk a nyár vége felé így itt az ideje a strandolás helyett új kikapcsolódást keresni. Ilyen lehet például a könnyedebb kirándulás, vagy egy komolyabb túrázás. Effélékre vállalkozni természetesen sokkal kellemesebb a nagy meleg helyett a kellemesen hűvös őszi napokon. Izzadjunk inkább a sok gyaloglástól!Ha valaki nem csak a hegyeket-völgyeket szeretné bejárni, de szívesen utazna a hullámok hátán is, annak tökéletes eszköz lehet az izraeli Tsor tervezőcsapatának új találmánya, az Adhoc névre keresztelt összehajtható kenu.

Bizony, a hajó nem csak, hogy összecsukható, de ezáltal táskaméretűvé zsugorodik. Az így elcsomagolt hajótesttel akár könnyedén mászhatunk meg hegyeket is, amíg a következő völgy aljában ismét vízre nem szállunk.

 

A hajó hihetetlenül könnyű, alig több mint 4 kg (Közel ennyit nyom egy jobb hálózsák is!). Ezt a karbonszálas keretnek és az Aramidből készült „testnek” köszönheti, amik együtt teszik a hajót a kis súly mellett meglehetősen erőssé. A 150 kg-os rakomány, ez egy nagydarab utast és nehéz csomagot jelent, szállítására is alkalmas kenu ráadásul a tervezők szerint egy kis gyakorlás után 10 perc alatt összerakható.

0 Tovább

Karórába csapott a villám!

 

A kitekintettünk az ablakon, és úgy gondoltuk egy, az időjárásnak megfelelő posztot írunk mára. Igazán vad villámokkal ugyanis nem csak a viharos légkörben, de a divat világában is találkozhattok. Jeremy Scott és a Swatch új közös kreálmánya ez a rikító sárga színben villámló karóra. És ha már a villámlásnál tartunk az extravagáns óra természetesen formájában is megidézi a természeti jelenséget. Cikkcakkokat ír a szíj, a mutatók és még a keresztpánt is!

 

 

A képregény-villámokra emlékeztető óra 70 $-ért lehet a tiétek.

0 Tovább
«
123

trendi

blogavatar

Trendblogunk beszámol az újdonságokról. Legyen szó telekommunikációról, autókról, divatról, utazásról, zenéről vagy filmekről.

Utolsó kommentek