Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

iPhone Van Gogh gyűjtőknek

...vagy Van Gogh iPhone gyűjtőknek? Mindkét célcsoport körében nagy sikerrel kecsegtet a Slick Wraps nevű elektronikai cikkek védőbevonataira szakosodott cég legújabb sorozata.

Az ötlet tulajdonképpen elég egyszerű: kerestek egy világszerte ismert és népszerű festőt, az egyik legkedveltebb képéből beszereztek egy kiváló minőségű reprót, iPhone formájúra darabolták, majd valószínűleg azóta sikerrel árulják.

 

 

A Csillagos éjt egyébként 3x9 mezőre osztották, így 27 hátlap jött ki belőle. A webshopban természetesen azt is kiválaszthatjuk, hogy melyik részletet szeretnénk zsebünkben hordani.

 

 

Ha pedig nem tudnánk választani, akkor egy kisebb vagyonért cserébe hazavihetjük az egész kollekciót, hogy esténként a falon lógva, napközben a zsebünkben váltakozva hódoljunk műgyűjtő szenvedélyünknek.

0 Tovább

Egy táska mindenek felett!

A trendek afelé tendálnak, hogy minden lehetséges feladatot és funkciót egy eszközzel, telefonnal vagy valamilyen egyéb, mini hordozható számítógéppel legyünk képesek végrehajtani. Bár gyakran úgy tűnik a tervezők jó úton járnak, szinte biztosan kijelenthetjük, hogy tökéletes munkát sose fognak tudni végezni. Az elektronikus eszközöket úgy néz ki valóban lehetséges egy dobozba gyömöszkélni, de ha valakinek határidőnapló, telefon, diktafon, fényképezőgép, internetelérés és ki tudja még mi mellett néhány 'analóg' eszközre is szüksége van az nincs kisegítve. Arról nem is beszélve, hogy gyakran a fent említett kütyük is jobban látják el feladatukat, ha nem házasítják őket össze.

A fenti problémakörből indultak ki a Grid-It! tervezői, akik olyan táskát, hordozót alkottak, ami az összes lehetséges tárgy-kombinációra remek megoldást nyújt.

 

 

Tulajdonképpen egy kívülről egyszerű laptoptáskának tűnő hordozóról van szó, ám a lényeg itt is belül rejlik. A tervezők belül egy olyan, gumis szalagokból fonódó hálót képeztek ki, ami gyakorlatilag bármilyen tárgy befogadására és egy helyben tartására alkalmas. Jól megfér egymás mellett az okos-telefon, a colstok, és az ebédre szánt banán is, mindezt úgy, hogy a külső borításnak hála védve vannak a karcolásoktól, ütődésektől. Legnagyobb előnye, hogy a sok zsebbel ellátott vagy éppen végtelen fenekű táskákkal szemben, itt első pillantásra mindennek látjuk a helyét, és nem tekeredik kábelrengeteg a csuklónkra miközben telefonunk és jegyzetfüzetünk közt a tollunkat keressük.

 

 

Az éppen szabadalmaztatás alatt álló hordozó természetesen nem csak mindennapi használatra alkalmas, de utazások során neszesszerként vagy otthon a sufniban akár szerszámtartóként is remekül haszálható.

 

 

A rengeteg méretben és elrendezésben kapható Grid-It! árazásánál is figyelembe vették a praktikus szempontokat és nem szálltak el nagyon. A kisebbek már 10 $-tól beszerezhetőek a és a nagyobbak is 50 $ alatt vannak.

0 Tovább

Jövőbe látó mozifilmek!

Azzal talán nem lepünk meg senkit, hogy rengeteg film játszódik a jövőben, vagy legalábbis számtalan jövőre vonatkozó jóslatot láthattunk már a filmvásznon. Ezt most egy lelkes filmrajongó, a Tremulant Design nevű twitter fiók gazdája gyűjtötte össze és ábrázolta egy remek ábrán.

Itt lefelé görgetve haladhatunk előre az időben, ám rögtön az első állomásnál egy érdekes dologba ütközünk. Ha a 2012 szerzői valóban látták a jövőt bizony nem sok időnk maradt hátra pedig később is remek jóslatokkal találkozhatnánk...

Ott van például a félig ember félig gép Robotzsaruk megjelenése 2015-ben, de a Vissza jövőbe trilógiában megjósolt repülő gördeszkákat is nagyon várjuk már.

Az már kevésbé tetszik, hogy 3 évvel később egy robotok uralta, poszt apokaliptikus világban éljünk, amit a Terminátor legújabb része jövendölt. Bár a terminátor alkotóinak úgysem kell hinni: ha igazuk lenne ez a világ már 2003-ban eljött volna.

Innentől kezdve csupa borúlátó jóslattal van dolgunk, a többségét nem szívesen tapasztalnánk meg. Ez alól talán az egyetlen kivétel a Jetsons-ban ábrázolt táskává csukható repülő/autó, amire 2100-is kell várni és bár egy Alien-t is szívesen megnéznénk biztonságos távolságból 2122-ben, a Majmok bolygójának 3955-ös eljövetelét igazán nem kívánjuk utódainknak.

2 Tovább

trendi

blogavatar

Trendblogunk beszámol az újdonságokról. Legyen szó telekommunikációról, autókról, divatról, utazásról, zenéről vagy filmekről.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek