A trendek afelé tendálnak, hogy minden lehetséges feladatot és funkciót egy eszközzel, telefonnal vagy valamilyen egyéb, mini hordozható számítógéppel legyünk képesek végrehajtani. Bár gyakran úgy tűnik a tervezők jó úton járnak, szinte biztosan kijelenthetjük, hogy tökéletes munkát sose fognak tudni végezni. Az elektronikus eszközöket úgy néz ki valóban lehetséges egy dobozba gyömöszkélni, de ha valakinek határidőnapló, telefon, diktafon, fényképezőgép, internetelérés és ki tudja még mi mellett néhány 'analóg' eszközre is szüksége van az nincs kisegítve. Arról nem is beszélve, hogy gyakran a fent említett kütyük is jobban látják el feladatukat, ha nem házasítják őket össze.

A fenti problémakörből indultak ki a Grid-It! tervezői, akik olyan táskát, hordozót alkottak, ami az összes lehetséges tárgy-kombinációra remek megoldást nyújt.

 

 

Tulajdonképpen egy kívülről egyszerű laptoptáskának tűnő hordozóról van szó, ám a lényeg itt is belül rejlik. A tervezők belül egy olyan, gumis szalagokból fonódó hálót képeztek ki, ami gyakorlatilag bármilyen tárgy befogadására és egy helyben tartására alkalmas. Jól megfér egymás mellett az okos-telefon, a colstok, és az ebédre szánt banán is, mindezt úgy, hogy a külső borításnak hála védve vannak a karcolásoktól, ütődésektől. Legnagyobb előnye, hogy a sok zsebbel ellátott vagy éppen végtelen fenekű táskákkal szemben, itt első pillantásra mindennek látjuk a helyét, és nem tekeredik kábelrengeteg a csuklónkra miközben telefonunk és jegyzetfüzetünk közt a tollunkat keressük.

 

 

Az éppen szabadalmaztatás alatt álló hordozó természetesen nem csak mindennapi használatra alkalmas, de utazások során neszesszerként vagy otthon a sufniban akár szerszámtartóként is remekül haszálható.

 

 

A rengeteg méretben és elrendezésben kapható Grid-It! árazásánál is figyelembe vették a praktikus szempontokat és nem szálltak el nagyon. A kisebbek már 10 $-tól beszerezhetőek a és a nagyobbak is 50 $ alatt vannak.