Az idei genfi autószalon számos izgalmas újdonságot tartogat. Most röviden bemutatnánk azokat a nem elérhetetlen luxusverdákat, amelyekre leginkább rámozdulnánk, legalább is első ránézésre.

 2012 Fiat Freemont

A Fiat hatásáról a Chrysler autótervezésére már elég sokat olvastunk, de most a Fiat új crossoverét látva azt is leszögezhetjük, hogy az amerikaiak is hatnak az olaszokra. Egy igazi amerikai külső, ami minket rabul ejt, kérdés, hogy van ezzel az európaiak többsége.

 

 Hyundai i40 Wagon

Gyönyörű a vonalvezetése a Hyundai egyterűjének. Ezzel tuti feltűnést keltenénk, amikor óvodába visszük a gyereket. Lehet izgalmas a családapa szerep? Egy ilyen autóval igen.

 

Kia Picanto

Kisautó a városi közlekedésre. A teljesen újratervezett Kia Picanto első nyilvános bemutatkozása Genfben lesz majd. Első blikkre nagyon gusztusosnak tűnik. Az autó ötajtós és háromajtós változatban is kapható lesz, és a gyár az Európa piac mellett az USA-ban is sokat vár a legkisebb családtagtól.

 


 
Toyota Yaris HSD

Az új Európában forgalmazásra kerülő Yaris is Genfben mutatkozik majd be. A japán piacon már bemutatkozó, míg az USA-ban kisebb módosításokkal később lesz hozzáférhető autó. Ami ennél is izgalmasabb, hogy látható lesz a Toyota Yaris HSD koncepció, amely B szegmensű hibrid autóként szeretne sikert aratni főleg az európai piacon.

 

Renault Captur Concept

Genfben rácsodálkozhatunk a Renault koncepció autójára a Capturre is, amely egy sportos, kétajtós crossover. A Renault az autót a világot felfedezni vágyó fiatal pároknak szánja. Hát mi szívesen fedeznénk fel vele bármit, bár az a gyanúm, hogy egy átlagos magyar fiatalnak inkább csak egy használt Skoda Fabia jut. Azért szépnek szép, a franciáknak mindig volt ízlése.