Emlékeztek még milyen nagyszerű érzés volt, amikor a balatoni bódésoron sikerült rábeszélni szüleiteket egy egy ideiglenes matricatetoválásra? Esetleg már személyesen is megtapasztaltátok, milyen amikor titeket próbálnak rábeszélni egy ilyenre? Ha bármelyik kérdésre igen a válasz, akkor biztosan azt is tudjátok, milyen borzasztó büszkén és örömmel szokták legújabb 'tetoválásukat' mutogatni a gyerkőcök, nem csak egymásnak de a felnőtteknek is, és hogyan próbálják minél tovább magukon tartani, a gyakran már felismerhetetlenségig lekopott ábrát.

Ha gyerekkorotokból ismerős az érzés, de azóta se volt merszetek/kedvetek/alkalmatok igazi tetoválást csináltatni akkor az alábbi termék biztosan tetszeni fog. Nincs ugyanis semmi extráról szó, csak a régi technikát vették elő a Tattly tervezői és készítettek elsősorban a felnőtteket célzó ideiglenes tetoválásokat.

 

A játékos stílusú bőrre ragasztható matricák nincsenek híján a humornak sem. Találunk itt karórát, ami szerint mindig késésben vagyunk; egérkurzort, amit a gyilkosok könnycseppjei helyett tehetünk szemünk alá; de vannak itt vicces feliratok vagy ha jó helyre tesszük őket erotikus tartalommal bíró nyalánkságok is.

 

Ha egy házibulin, vagy baráti italozáson felmerül a tetoválás kérdése, egészen biztos a Tattly tetoválásai bizonyulnak jó választásnak. Hiszen ha utólag meggondolnánk magunkat a másnapossággal együtt azok is eltűnnek...

 

Ha tetszett a cikk kövess minket a Facebookon is!