Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Divat lett a használt gumi!

A környezettudatos gondolkodás terjedésével az újrahasznosított anyagokból készült tárgyak szerencsére hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Mi most pár bicikligumiból készült kiegészítőt szeretnénk bemutatni nektek. Nemcsak, hogy ezek nálunk is egyre divatosabbak, de több hazai tervező is nagyszerűt alkot ezekből, a mások szerint elhasználódott, szemétre való anyagokból.

 

A talán legismertebb, hazai bicikligumi-dizájner márka a Balkan Tango. Termékkínálatuk, amit egyre több helyen szerezhettek be folyamatosan bővül. Főleg táskákat és pénztárcákat gyártanak, de kollekciójukban öveket is találhattok.

 

Ha már az öveknél tartunk érdemes megemlíteni a 1mind1 csapatát, akik külső gumival is dolgoznak így öveik lényegesen férfiasabbak a többi márka termékeinél. Persze kollekciójukban a legfinomabb női ékszerek is megtalálhatóak.

 

A Felvarrom szintén öveket, karkötőket készít az elhasználódott gumikból, de kínálatukban még kisebb bútorok is megtalálhatóak. Munkáikat a látszólag durva, fekete gumi és színes szövetcsíkok kombinálásával teszi még érdekesebbé.

0 Tovább

Vad óratrendek Japánból

A szigetország lakói nem csak mindenféle robotok gyártásában jeleskednek, de a legújabb karóráikat is mintha számukra terveznék. A TOKYOFLASH futurisztikus dizájnú óráival bárki a következő évszázadban érezheti magát, legalábbis amíg leolvassa a pontos időt.

 

Ez pedig az első pár napban biztosan nem fog könnyen menni. A gyártó ugyanis nem csak karórák formáját, de az idő kijelzésének módját is újragondolta.

 

A TOKYOFLASH-nél nem fogtok kis- és nagymutatókkal találkozni, de még számokkal is csak ritkán. Helyüket ledek és fénycsíkok veszik át, melyek jelentését magyarázat nélkül nehéz lenne dekódolni. Ebben azonban természetesen részletes leírás, animációk és videók vannak segítségünkre. Ha pedig egyszer hozzászoktunk, nem is fogjuk érteni mások miért ragaszkodnak a csuklójukon forogó pálcikákhoz...

1 Tovább

5 nem mindennapi óra

Összegyűjtöttük nektek néhány olyan különleges órát, amivel biztos nem találkoztok nap, mint nap. Van köztük design-gyöngyszem, kortárs műalkotás és szinte leolvashatatlan darab is.

1. Digilog óra

    Ez a japán darab divatos, letisztul designjával hívja fel magára a figyelmet. Az órát digitálisan, a percet analóg mutatóval jelzi, hogy mindkét technológia szerelmeseit elcsábítsa.

    Még négy különleges óra a Tovább után.

    0 Tovább

    5 különleges pendrive

    USB pendrive-okat ma már szinte mindenki használ. Lépten-nyomon beléjük botlunk, de sosem szentelünk nekik túl nagy figyelmet. Többnyire nincs is miért.

    Mi azonban most összegyűjtöttünk nektek 5 olyat, ami mellett nem lehet csak úgy elmenni.

    1. A Környezettudatos

    Ez egy igazán zöld darab! Nem csak, hogy megkíméli a természetet a hamar kukába kerülő CD-k és DVD-k környezetkárosító hatásától de még természetes alapanyagokból is készült.

    2. A Mechanikus

    Ez a mechanikus (-nak látszó) mondhatni az előző ellentéte. Ettől függetlenül gyönyörű és a technika valamint a letűnt korok szerelmesei biztosan imádni fogják.

    3. A Lefejezett Maci

    Miután ezt megláttuk már épp indítványoztuk volna, hogy minden óvodás kapjon ilyet, aztán elképzeltük, ahogy bömbölnek a kis lurkók, amikor le kell fejezni a macit ahhoz, hogy használni lehessen... Kissé morbid!

    4. A Sörnyitós

    A mai összeállításból talán nem ez a legszebb, de egész biztosan a leghasznosabb darab! Pendrive és sörnyitó, két tárgy, ami mindig kéne de épp sosincs az embernél. Így egyben talán ritkábban fognak hiányozni!

    5. Az Arany

    Ez aztán a luxuscikk! 14 karátos arany borítás és működés közben világító gyémántberakás. Ez talán magáért beszél...

    Ti melyiket választanátok?

    0 Tovább

    Úgy hallgatod, ahogy neked tetszik!

    Az mp3 lejátszók, iPodok és okostelefonok elterjedésével a fülhallgatók ugyanolyan hétköznapi elemei lettek viseletünknek, mint a karórák ékszerek vagy akár cipők. Természetes, hogy ezeken keresztül is ki akarjuk fejezni egyéniségünket. Utóbbiaknál nincs is ezzel gond, de olyan fülhallgatót találni, ami hűen tükrözi személyiségünket nem volt egyszerű feladat. Eddig.

    Kotori

    A Kotori nem csak kiváló hangminőségű fülhallgatókkal, de több, mint 100 színkombinációval próbál segíteni ezen a problémán. Sőt, annak sem kell szomorkodnia, akinek ez a hatalmas választék sem elég. Az oldalon saját füllhagatót is készthetsz, aminek mind a 10 (!) alkotóeleméhez te választhatsz szín.

    1 Tovább
    123
    »

    trendi

    blogavatar

    Trendblogunk beszámol az újdonságokról. Legyen szó telekommunikációról, autókról, divatról, utazásról, zenéről vagy filmekről.

    Utolsó kommentek