Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hajszárítás Forma 1-es gyorsasággal!

Mi az a kütyü, ami pasiknak is, csajoknak is egyaránt bejön? Egy Ferrari hajszárító. Nem kell többé a Hungaroringre járni kedvesünkkel, hogy ő is megtapasztalhassa a Ferrari elsöprő teljesítményét, elég, ha csak áram alá helyezi ezt az új, 2000 órás élettartamú hajformázó gépet.


Az autódesignban magasra értékelt Ferrari cég és a BaByliss kollaborációjának gyermeke, a PRO Volare V2 új távlatokat nyitott a hajszárításban: a frizurájukat fixáló nők innentől Forma 1-es gyorsasággal, 130km/h légsebességgel, 6,2 bar / V2 6,4 bar légnyomáson, és akár fele idő alatt végezhetnek a hajukkal a fürdőszobában. Nincs többé versenyfutás az idővel, a 12 (hő)sebességbe rakható, 2200 wattos Ferrari motor garancia a minőségre.  És ha a hölgyek mégis lemaradnak egy körrel, a turbó fokozat segítségével akár 15%-al is megnövelhetik a szárítás sebességét!


Ezt a hihetetlen teljesítményt megtapasztalva még a férfiak is megirigyelhetik a hajápolás örömeit! A Ferrari szellemében a BaByliss Pro Volare 2 nem mindennapi hajszárítást ígér: az Olaszországban gyártott gépet megtapintva a Ferrari karosszériáját simogatjuk. Azonban Ferrarit tartani nemcsak a garázsban, hanem a fürdőszobánkban is luxus: az árát látva  (kb. 30.000 Ft) azt kívánjuk, bárcsak gurulna is!

0 Tovább

Vad óratrendek Japánból

A szigetország lakói nem csak mindenféle robotok gyártásában jeleskednek, de a legújabb karóráikat is mintha számukra terveznék. A TOKYOFLASH futurisztikus dizájnú óráival bárki a következő évszázadban érezheti magát, legalábbis amíg leolvassa a pontos időt.

 

Ez pedig az első pár napban biztosan nem fog könnyen menni. A gyártó ugyanis nem csak karórák formáját, de az idő kijelzésének módját is újragondolta.

 

A TOKYOFLASH-nél nem fogtok kis- és nagymutatókkal találkozni, de még számokkal is csak ritkán. Helyüket ledek és fénycsíkok veszik át, melyek jelentését magyarázat nélkül nehéz lenne dekódolni. Ebben azonban természetesen részletes leírás, animációk és videók vannak segítségünkre. Ha pedig egyszer hozzászoktunk, nem is fogjuk érteni mások miért ragaszkodnak a csuklójukon forogó pálcikákhoz...

1 Tovább

Érezd magad sztárnak egy órára!

Budapest utcáin egyre többször láthatunk gyönyörű fekete limuzinokat elsuhanni. A korábban csak amerikai filmekben feltűnt csodaautókat már itthon is kibérelhetjük. Ráadásul nemcsak esküvőkre vagy különleges alkalmakra, hiszen a kedvező árak miatt egy nagyobb társaság azt  is megengedheti magának, hogy a szombat esti buliba érkezzen limuzinnal. Az új divat apropóján a trendi blog Judik Tamással, a Zóna Limuzin Service egyik tulajdonosával beszélgetett.

- Divatba jött a limuzin bérlés Budapesten?
- Szerencsére igen. Ebben közre játszik, hogy egyre megfizethetőbb a szolgáltatás. Amíg korábban elsősorban esküvőkre, céges rendezvényekre rendeltek limuzint manapság egyre gyakrabban bulikba is szállítunk utasokat.

- Mint az amerikai filmekben, amikor a középiskolások limuzinnal mennek a sulibálba?
- Majdnem. Budapesten egyre gyakrabban veszik igénybe a limuzin szolgáltatást leány, illetve legénybúcsúkon. Ez nem luxus többé, hiszen Budapest határain belül 1 órára 20 ezer forintba kerül a szolgáltatás, több órás megrendelés esetén pedig kedvezményeket tudunk biztosítani.

- Hányan férnek el egy limuzinban?
- Egyszerre kilencen utazhatnak velünk. Ebből is látszik, hogy egy társaság fejenként kevesebb, mint 3000 forintból életre szóló élményt szerezhet.

- A szállításon kívül egyéb szolgáltatásaitok is vannak?
-
Természetesen. Esküvőkre a limuzint feldíszítjük, kívánságra különböző feliratok is kerülhetnek az autókra. Leány és legénybúcsúkon pedig táncoslány, illetve chippendale produkciót is tudunk biztosítani. A showra akár a limuzinokban is sor kerülhet.

- Milyen limuzinok állnak a rendelkezésre?
- Csak fekete Lincolnok vannak a limuzin parkunkban. Úgy gondoljuk a fekete szín jelenti azt a luxust és eleganciát, amit a vendégek elvárnak. Az autók New Yorkból érkeztek és öt évnél fiatalabbak.

- Ha valaki kedvet kap a szolgáltatáshoz, hogy talál rátok?
-
Megtalálhat minket a www.zonalimuzin.hu honlapon vagy telefonon érdeklődhet a (+36 70) 625-6666-es telefonszámon.

0 Tovább

Miről szólt a hét zenében? - vol. 2.

A Trendiblog ismét körbenézett, hogy 2011 14. hetében mi ment a blogokon, Twitteren, Hypemachine-on stb. Szubjektíven válogattunk a legmenőbb, legtöbbet posztolt és lájkolt dalok közül, és mivel jön a hétvége, elsősorban talpalávalók kerültek a mixbe. Új David Guetta, kiadatlan Kid Cudi, Katy Perry electro remix, hatalmas Barbra Streisand mashup, az LA Riots Mortal Kombat ihlette zúzása és egy kis ausztrál intellektuális popzene fért a 10 közé.

0 Tovább

Miről szólt a hét zenében?

A Trendiblog körbenézett, hogy 2011 13. hetében mi történt a zenében a neten. Mi volt a menő a Hype Machine-en, mit posztoltak a legtöbben a Twitteren, blogokon. Szubjektív válogatás a több száz trackből: french electro comeback, rosszfiú hiphop, jófiú hiphop, R&B, visszatérő indie rock szuperhősök és néhány idei Sziget és VOLT fellépő.

0 Tovább

trendi

blogavatar

Trendblogunk beszámol az újdonságokról. Legyen szó telekommunikációról, autókról, divatról, utazásról, zenéről vagy filmekről.

Utolsó kommentek